Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rode un Šabala debitē, Rakels uz maiņu, Ikaunieks atgriežas pamatsastāvā

Agris Suveizda

Rode un Šabala debitē, Rakels uz maiņu, Ikaunieks atgriežas pamatsastāvā
"Teplice" svin otros gūtos vārtus
Foto: fotbal.idnes.cz

Pēc ziemas pārtraukuma spēles atsākušās Čehijas un Polijas futbola čempionātos. Savās jaunajās komandās debitēja Renārs Rode un Valērijs Šabala, bet Artūrs Karašausks vēl nebija pieteikumā. Francijas pēc spēka otrajā līgā sākumsastāvā atgriezās Jānis Ikaunieks.

Čehijas čempionātā debitēja centra aizsargs Renārs Rode, kurš nospēlēja visu spēli Olomoucas "Sigma" neizšķirtā pret "Bohemians 1905" (2:2). Jaunajā komandā debitēja arī Valērijs Šabala, kurš aizvadīja otro puslaiku "Pribram" zaudējumā Teplicē (0:2, abi vārti gūti pirmajā puslaikā). "Pribram" ar 20 punktiem 17 mačos noslīdēja uz 11. vietu, bet "Sigma" ar 16 punktiem 17 spēlēs 16 komandu konkurencē pakāpās uz 14. pozīciju.

Jānis Ikaunieks pēc četru spēļu pauzes atgriezās komandas pamatsastāvā un tika nomainīts 63. minūtē, kad viņa vietā laukumā devās baltkrievs Sergejs Krivecs. "Metz" mājās ar 0:1 zaudēja tiešajai konkurentei "Le Havre", taču ar 43 punktiem 26 spēlēs saglabā derīgo trešo vietu. "Le Havre" ar 41 punktu ir piektajā pozīcijā. Savu otro spēli Čempionātā, Anglijas pēc spēka 2. līgā, aizvadījis Deniss Rakels, kurš 81. minūtē gāja uz maiņu "Reading" neizšķirtā pret trešajā vietā esošo "Burnley" (0:0). Arī iepriekšējā cīņā Rakels devās uz maiņu (79. minūtē), un arī tā beidzās ar 0:0. "Reading" ar 37 punktiem 31 spēlē ieņem 15. vietu.

Skotijas Premjerlīgā pilnu spēli aizvadīja Antons Kurakins, un viņa pārstāvētā "Hamilton Academical" mājās spēlēja neizšķirti 0:0 pret pēdējā vietā esošo "Dundee United". Mača izskaņā "Hamilton" nerealizēja pendeli, bet kompensācijas laikā palika mazākumā. "Hamilton" ar 29 punktiem 26 spēlēs 12 komandu konkurencē ir 8. vietā.

Polijas Ekstraklasē vēl ārpus pieteikuma palika Artūrs Karašausks, kura pārstāvētā Gļivices "Piast" izbraukumā cīnījās 0:0 ar Lenčnas "Gornik". "Piast" pēdējo piecu maču laikā uzvarējusi tikai vienreiz, taču ar 46 punktiem 22 mačos saglabā līderpozīciju. Pagaidām nedebitēja arī Mārcis Ošs, kurš bija rezervē Zabžes "Gornik" zaudējumā ar 0:3 pret Rakela bijušo klubu "Cracovia". Zabže ar 21 punktu ir priekšpēdējā vietā. Nespēlēja arī Pāvels Šteinbors, kurš Kiprā palika rezervē "Nea Salamis" neizšķirtā pret "Paralimni" (2:2, komandai septītā neuzvarētā spēle pēc kārtas), un Vitālijs Maksimenko, kurš bija rezervē "Mattersburg" uzvarā pār "Altach" (1:2). "Mattersburg" ar 29 punktiem 22 spēlēs pakāpās uz sesto vietu.

Izmantotie resursi:
Ligue1.com - French Football League - Ligue 2 -...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2016-02-13 21:45, pirms 8 gadiem
Mača izskaņā viesi nerealizēja pendeli,

Vispār jau mājinieki "Hamilton" neiesita pendeli!!!

     [+] [-]

, 2016-02-13 21:55, pirms 8 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Mača izskaņā viesi nerealizēja pendeli,


Vispār jau mājinieki "Hamilton" neiesita pendeli!!!
Paldies, izlabošu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja