Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Niklāvs Švēde

Vaņins uz pārbaudi Kazaņas "Rubin"

Vaņins uz pārbaudi Kazaņas "Rubin"
Andris Vaņins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

Latvijas futbola izlases un FK "Ventspils" kluba vārtsargs Andris Vaņins devies uz Krievijas čempionvienības Kazaņas "Rubin" treniņnometni Spānijā, ziņo "Ventspils" kluba mājaslapa.

Treniņnomente ilgs no 14. līdz 28. februārim, un tās laikā Krievijas čempionvienībai paredzēts aizvadīt četras pārbaudes spēles pret Norvēģijas klubiem ("Lillestrom", "Bodo/Glimt", "Valerenga" un "Sandefjord"), minēts "Rubin" kluba oficiālajā mājaslapā.

"Rubin" futbolisti šajā treniņnometnē gatavosies jaunajai sezonai, un 28 gadus vecais Vaņins centīsies pierādīt savu lietderību, lai tuvāko dienu laikā, iespējams, oficiāli pievienotos Krievijas spēcīgākā kluba sastāvam.

Atgādinām, ka Kazaņas "Rubin" pagājušajā sezonā triumfēja Krievijas futbola Premjerlīgā, par četriem punktiem apsteidzot otro vietu ieņēmušo Maskavas "CSKA", bet par sešiem - Maskavas "Dinamo".

Vaņins iepriekš sarunās ar presi nav slēpis savu vēlmi turpināt karjeru kādā no ārzemju klubiem. Pagājušajā mēnesī vārtsargs sarunā ar eSports.lv atklāja, ka konkrēts piedāvājums par iespēju spēlēt ārpus Latvijas futbolistam neesot izteikts, piebilstot gan, ka decembrī "Ventspils" risināja pārrunas ar angļu "Championship" (pēc spēka otrās līgas) klubu "Watford" par vārtsarga Vaņina iespējamo pāreju uz futbola dzimteni, taču nesekmīgi.

Izmantotie resursi:
lff.lv


, 2009-02-13 02:03, pirms 15 gadiem
Ja labs sastāvs Rubinam, tad Vaņinam spīdz Čempionu Līga!
Slēpts komentārs: kārumiņš
, 2009-02-13 02:36, pirms 15 gadiem
Runājot par CL, tad pēdējos gados nevienai no Krievijas Premjerlīgas komandām nav gājis atzīstami CL. Varbūt tieši Kazaņas "Rubin" kaut kas spožs būs pa spēkam!
, 2009-02-13 03:23, pirms 15 gadiem
cerams,cerams atstās labu iespaidu un tiks nopirkts!Rižikovs okey patiešām labs vārtsargs,bet otrs Kozko nu viennozīmīgi ir sliktāks par Vaņinu,ko pierādija viņa spēle KPL,kad Rižikovs bija savainots!Uzskatu Vaņinam vajadzētu nodemonstrēt savas prasmes un viņs noteikti atbilstīs Rubin līmenim un ar to pašu Rižikovu arī var vel pacīnītes-super!Patiešām labas ziņas
, 2009-02-13 07:39, pirms 15 gadiem
Ka tikai nepiemeklē Koļinko liktenis.Šobrīd Andrim ir jāspēlē,nevis jāsēž uz bankas.Tātad klubā viņam jābūt pirmajam vārtsargam ,nevis otram.
, 2009-02-13 08:27, pirms 15 gadiem
Nu KPL nav slikta līga. Ja būs pirmais vārtsargs, tad super, bet, ja otrais tad labāk nē!
, 2009-02-13 08:52, pirms 15 gadiem
1 x gadaa tiec pie interneta un šodien ir tā laimīgā diena ?
kārumiņš rakstīja: Rubin sastāvā konkurēs ar Koliņko
p.s. un dīvaini, Koļinko nebija vajadzīgs, bet Vaņins ir ?
, 2009-02-13 09:13, pirms 15 gadiem
Pat ja viņš tiks Rubin.. nezinu vai izkonkurēs pirmo GK.. un sanaks tas pats kā Romanovam Bukarestē..
Ceru uz to labako
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-13 09:45, pirms 15 gadiem
Mums ir vajadzigs GK, kas regulari spele, nez nez
, 2009-02-13 09:52, pirms 15 gadiem
kārumiņš rakstīja: Rubin sastāvā konkurēs ar Koliņko
, 2009-02-13 10:27, pirms 15 gadiem
šitas viss baigi aizdomīgi izskatās, jo Rižikovs skaitās Krievijas izlases spēlētājs - pagājušajā sezonā viņš tika izsaukts pāris reizes, pēc ranga 3 Gk izlasē skaitījās. Ņemot vērā to, ka ir leģionāru limits, kurš ar katru gadu palielinās, komandas cenšas vārtsargu posteņus uzticēt čaļiem ar Krievijas pasēm, leģionāru kvotas atvēl laukuma spēlētājiem - līderiem. Rižikovs nav īpaši stabils, tāpēc jau visu janvāri cirkulēja baumas, ka GK Rubin būs ārzemnieks, jo šiem jau šogad ČL jāspēlē Bija baumas, ka Marko Storari varētu pārcelties uz Rubin ( Fiorentinas otrais-trešais gk ), tāpat arī par Faridu Mondragonu bija dzirdēts, bet tā arī nekas tur šiem nesanāca. Visticamāk, Ventspils izīrēs Andri, bet pirmā vārtsarga loma viņam nebūs garantēta, tur būs sīva cīņa ar Rižikovu, turklāt Kozko arī nav nemaz tik slikts!
, 2009-02-13 11:55, pirms 15 gadiem
baigi riskē iesēsties rezervē, stabili vārtsargi netiek mainīti ja nav traumas .. un Rižikovs ir stabils. Rubin laikam meklē palētu vārtsargu ar starptautisko pieredzi, lai būtu nodrošinājums ČL. nav runa ka Vaņins neatbilstu PL līmenim, bet ka Rubin vadībai vienkārši nav iemesla mainīt jauno Rižikovu ..

svarīgāk, ka Rižikovs ir nevis "trešais Krievijas izlasē" (manuprāt nav, jo stabils 1 ir Akinfejevs, tad nāk Malafejevs, Gabulovs..) bet Rubin pamatvārtsargs..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-02-13 14:17, pirms 15 gadiem
DereX rakstīja: Latvija kandidēs 2016. gada Eiropas futbola čempionāta sarīkošanai

www.delfi.lv
http://sports.delfi.lv/news/football/news/article.php?id=23225634
Latviju ar Franciju, pereputal? )
, 2009-02-13 14:21, pirms 15 gadiem
Vins vares konkuret ar Rizhikovu,,,,,jo Rizhikovs nau nekads Akinfeevs....
, 2009-02-13 16:17, pirms 15 gadiem
Mēģināt jau var. Slikts variants jau nav. Vienīgā problēma, ka gan jau stabili sēdēs uz beņķa. Alga būs lielāka, bet spēļu prakse mazāka. Taču novēlu viņam tikt "Rubin" sastāvā un kas zina kā būs... Bet ja nāksies deldēt solu, tad arī izlasē var vairs nebūt GK nr. 1. Tagad, kad Romanovs spēlēs "Slavia" un Māliņš no "Skonto" arī būs gatavs spēlēšanai būs konkurence. Vēl neaizmirsīsim Koļinko, jo Starkovam viņš patīk, vienalga ar klubu vai bez. Un ja vēl Uvarenko tiks "Slovan" pirmajā komandā, tad Latvijai būs ļoti interesanti ar vārtsargiem. Bet katrā ziņā novēlu veiksmi un lai izdodas! Tas, ka Andris ir pelnījis spēlēt kādā ārvalstu klubā jau sen bija fakts. Lai gan es vairāk cerēju un lūkojos Anglijas virzienā, kaut vai "Championship", Krievijas Premjerlīgas čempions arī ir labs variants.
, 2009-02-13 20:57, pirms 15 gadiem
nedomāju, ka Vaņins ir vajadzīgs Rubinam. kā rezervists jā, bet ne savādāk. tāpēc attiecos skeptiski pret so. Vaņinam jābūt Nr.1
, 2009-02-15 16:54, pirms 15 gadiem
nu nez...saubos pa to nr1. bet cerams izdosies!!
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.
Lodzas "Widzew" komanda un līdzjutēji Sliēzijas stadionā Hožuvā. Foto: Marcin Bryja/Widzew Łódź
1

Cigaņiks atgriežas laukumā Ekstraklasē, "Widzew" uzvar 50 tūkstošu klātbūtnē

Polijas futbola Ekstraklasē pēc vienas kārtas izlaišanas spēlēja Latvijas valstsvienības malējais aizsargs Andrejs Cigaņiks, kurš Lodzas "Widzew" komandai nedaudz vairāk nekā 50 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē palīdzēja Silēzijas stadionā pieveikt Hožuvas "Ruch".