Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

E.Višņakova komanda atkal izlaiž uzvaru, Maksimenko debitē Nīderlandē

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

E.Višņakova komanda atkal izlaiž uzvaru, Maksimenko debitē Nīderlandē
Eduards Višņakovs "Ruch" treniņā
Foto:Łukasz Laskowski/PressFocus

Šodien Polijas Ekstraklasē uz maiņu uznāca Eduards Višņakovs - viņš nespēja panākt 2:0 "Ruch" labā, un vēlāk tas maksāja dārgi, jo pretiniece "Pogon" pašās beigās izlīdzināja (1:1). Tikmēr Nīderlandes 2.spēcīgākajā līgā debitējis Vitālijs Maksimenko.

Eduards Višņakovs, nācis uz maiņu abās nesenajās Latvijas izlases spēlēs, šodien kā pirmais no izlašniekiem devās laukumā kluba rindās. Īsi pirms izlases pārtraukuma Višņakovs debitēja jaunās komandas "Ruch" sastāvā - toreiz viņš iznāca uz maiņu un uzreiz guva vārtus cīņā ar Gdaņskas "Lechia" (3:3). Šodien spēlē pret Ščecinas "Pogon" Višņakovs atkal spēli sāka uz rezervistu soliņa, jo "Ruch" sākumsastāvā atkal bija tikai viens uzbrucējs - 27 gadus vecais Gžegožs Kusviks. Tieši Kusviks 1.puslaikā deva "Ruch" vadību ar 1:0. Višņakovs nomainīja Kusviku 71.minūtē pie 1:0, taču otro spēli pēc kārtas "Ruch" izlaida uzvaru pašās beigās - kompensācija laikā "Pogon" izrāva 1:1. Sāpīgākais, ka īsi pēc uznākšanas laukumā Višņakovam 74.minūtē bija lieliska iespēja panākt 2:0, tomēr mājinieku aizsargs pēdējā brīdī paguva iztraucēt mūsu uzbrucējam.

Cits Latvijas izlases dalībnieks Vitālijs Maksimenko simboliski debitēja Nīderlandes 2.spēcīgākās līgas kluba "Venlo" rindās. Mūsu aizsargs iznāca uz maiņu 87.minūtē palīdzēt "Venlo" nosargāt viesos 0:0 pret "Maastricht". Bezvārtu neizšķirts bija jāsargā, jo brīdi pirms tam "Venlo" bija palikusi mazākumā, un Maksimenko nomainīja savas komandas uzbrucēju. "Venlo", kas pagājušajā gadā ieņēma 5.vietu, šosezon ar bilanci 3-1-2 ieņem 5.vietu 20 komandu konkurencē, tomēr lielākā daļa spēļu 6.kārtā vēl nav notikusi.

Vadima Žuļeva "Lombard Papa" Ungārijas augstākās līgas spēlē ar 0:1 piekāpās Budapeštas MTK, vienīgos vārtus ielaižot puslaika pēdējā minūtē. Mūsu pussargs tika nomainīts 63.minūtē. Visās septiņās spēlēs šosezon viņš nācis sākumsastāvā. Ar bilanci 2-2-3 Žuļeva komanda ieņem vietu tabulas viducī.

Igors Labuts Portugāles 2.spēcīgākās līgas spēlē ielaida tikai vienus vārtus, sargājot "Atletico CP" vārtus, tomēr nācās ciest 0:1 zaudējumu pret "Viseu". Labutam tā bija sestā spēle sešās kārtās, tiesa, komandai klājas vāji - bilance 1-2-3 un vieta tabulas apakšgalā. Labuts gan ielaidis tikai septiņus vārtus.

Mihaila Ziziļeva "Granitas" Lietuvas čempionātā bezcerīgi ar 0:4 zaudēja čempionei un pārliecinošajai turnīra līderei "Žalgirim", kas tuvojas vēl vienam valsts titulam. Ziziļevs uznāca 67.minūtē uz maiņu pie 0:3, pagūstot uzspēlēt pret tādiem vīriem kā Deividu Šemberu, Jakubu Viļku un citiem. "Granitas" 10 komandu konkurencē ieņem 8.vietu.

     [+] [-]

, 2014-09-13 21:28, pirms 10 gadiem
Venlo
tā komanda vienugad spēlēja virs 50% ničas