Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Logins oficiāli pievienojas Vācijas 4. līgas klubam

Logins oficiāli pievienojas Vācijas 4. līgas klubam
Vadims Logins
Foto: Aivars Račko, Sportacentrs.com

Latvijas futbolists Vadims Logins parakstījis līgumu ar Vācijas 4. līgas klubu "BSV Schwarz-Weiß Rehden". Līdz šim Logins pārstāvēja Latvijas čempionāta līdervienību Daugavpils "Daugava".

Vadims Logins (30) praktiski visu savu karjeru pavadījis Daugavpils klubos, esot arī viens no šīs sezonas "Daugavas" modeļa galvenajiem balstiem. Vēl jūlijā viņš komandas rindās cīnījās Eiropas līgas 1. kvalifikācijas kārtā pret Marijampoles "Sūduva", bet pēc tā kluba vadība un futbolists nolēma šķirties. Logins kļuva par brīvo aģentu, ātri vien pievienojoties Vācijas klubam "BSV Schwarz-Weiß Rehden".

Vadims Logins jau paspējis aizvadīt vairākas pārbaudes spēles, pie tam pēdējā no tām guva arī vienus vārtus! Lielajā komandā, kas spēlē Vācijas pēc spēka ceturtajā līgā (šobrīd 12. vieta 18 klubu konkurencē) viņš vēl nav spēlējis. Vērts pieminēt, ka šajā līgā spēlē vairāku Bundeslīgas vienību fārmklubi kā "Werder", "Hamburger SV" un citi. Līgums ar spēlētāju noslēgts līdz ziemai.

Logins savulaik spēlējis Latvijas jaunatnes izlasēs, kā arī ticis piesaistīts nacionālajai izlasei. "Daugavā" viņš bija viens no svarīgākajiem futbolistiem ģērbtuvēs, kā arī bija labi pazīstams ar asiem izklupieniem.

Izmantotie resursi:
Homepage des BSV Schwarz-Weiß Rehden


, 2012-09-12 11:06, pirms 12 gadiem
Arī nav slikti, būtu vismaz 25 gadi būtu cerīgāk.... tomēr 30 gados tur kkur arī varētu palikt.

Bet pēc transfermarket datiem, komandā būs dārgākais spēlētājs
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-09-12 13:49, pirms 12 gadiem
simeks rakstīja: 4.līga-nu so so
labaak 4. liigaa speeleet, nekaa kaut kur augstaak sildiit solinju
, 2012-09-12 16:21, pirms 12 gadiem
Tad beidzot arī oficiāli. Prieks, ka mūsējie sākuši braukāt arī uz futbola lielvalstīm, jo pie veiksmīgas spēles tur ir iespējas aizķerties. Vācijas 4. līgā neizklausās nemaz tik slikti, lai gan spēles redzējis neesmu. Freimanis un Grebis spēlē vēl līgu zemāk. Lai veicas Vadimam.
, 2012-09-12 17:42, pirms 12 gadiem
Arī var saprast, kāpēc tur. Algas tur ir savas 2-3x lielākas nekā Latvijā. Pat 4.līgā!
, 2012-09-12 19:53, pirms 12 gadiem
reikons rakstīja: Tad beidzot arī oficiāli. Prieks, ka mūsējie sākuši braukāt arī uz futbola lielvalstīm, jo pie veiksmīgas spēles tur ir iespējas aizķerties. Vācijas 4. līgā neizklausās nemaz tik slikti, lai gan spēles redzējis neesmu. Freimanis un Grebis spēlē vēl līgu zemāk. Lai veicas Vadimam.
Freimanis intervijā stāstīja, ka starp 4. un 5. līgu nekādas dižās atšķirības nav.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.