Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Jagodinskis: "Lai turpinātu attīstīties, vajadzēja pāriet uz nākamo līmeni"

Jagodinskis: "Lai turpinātu attīstīties, vajadzēja pāriet uz nākamo līmeni"
Vitālijs Jagodinskis
Foto: fcgoverla.uz.ua

22 gadus vecais Latvijas futbolists Vitālijs Jagodinskis intervijā "football.ua" pastāstījis par iejušanos savā jaunajā komandā Ukrainas premjerlīgas klubā Užgorodas "Hoverla".

Jagodinskis atzīst, ka viņu nav mulsinājuši komandas galvenā trenera Vjačeslava Groznija izteikumi par to, ka "Hoverla" neizbēgt no autsaidera lomas. "Turklāt tagad viss izvēršas nebūt ne slikti. Mūsu demonstrētais futbols mačā pret "Vorskla" parādīja, ka "Hoverla" vietai nav jābūt turnīra tabulas lejasgalā. Domāju, ka mūsu spēkos ir iekļūt desmit labāko komandu pulkā. Pierādīsim, ka neesam peramie zēni!"

"Pāreja uz "Hoverla" ir sevi pilnībā attaisnojusi. Užgorodā mani viss apmierina un nekādā gadījumā nenožēloju, ka pārcēlos uz šejieni. Šeit man ir iespēja iegūt premjerlīgas pieredzi un augt kā futbolistam augstākā līmeņa spēlēs," pārliecināts ir Jagodinskis.

"Jā, mani aicināja arī uz ārzemju klubiem, turklāt diezgan pazīstamiem. Taču tagad par to vairs nav vērts runāt. Viss notika tā, kā tam bija jānotiek," piebilst 22 gadus vecais aizsargs.

Pirms tam Jagodinskis 27 spēles aizvadīja Kijevas "Dinamo"-2 komandā Ukrainas 1. līgas čempionātā. Jagodinskis skaidro, ka pēc sarunām ar Kijevas "Dinamo" vadību puses esot nonākušas pie kopsaucēja, ka futbolists ir pāraudzis Ukrainas 1. līgas līmeni. "Lai turpinātu attīstīties, vajadzēja pāriet uz nākamo līmeni. Pieņēmām lēmumu par manis izīrēšanu uz kādu no premjerlīgas komandām, no visiem variantiem izvēloties "Hoverla" komandu."

Ukrainas premjerlīgas kopvērtējumā pēc trim spēļu kārtām "Hoverla" ar diviem punktiem ieņem 11. vietu 14 komandu konkurencē.

     [+] [-]

, 2014-08-12 17:30, pirms 10 gadiem
Jagodinskis jau var sākt klauvēt pie izlases durvīm, jo Gorkšs bez kluba, Maksimenko netiek pat pieteikumā, Bulvītis pēc traumas, iespējams, zaudējis vietu pamatā. Iespējams, pārbaudes spēlē jāpamēģina Dubra-Jagodisnkis?

     [+] [-]

, 2014-08-12 17:35, pirms 10 gadiem
mammal rakstīja: Jagodinskis jau var sākt klauvēt pie izlases durvīm, jo Gorkšs bez kluba, Maksimenko netiek pat pieteikumā, Bulvītis pēc traumas, iespējams, zaudējis vietu pamatā. Iespējams, pārbaudes spēlē jāpamēģina Dubra-Jagodisnkis?
Pahars Vitāliju noteiktu patur acīs. Jagodinskis jau ir bijis izlases kandidātos.

  +2 [+] [-]

, 2014-08-12 17:50, pirms 10 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Pahars Vitāliju noteiktu patur acīs. Jagodinskis jau ir bijis izlases kandidātos.
Jā, protams, ja nemaldos, tad pret Grieķiju bija ari rezervē, bet ņemot vērā problēmas ar kurām saskaras mūsu centra aizsargi, tad viņs šobrīd ir reāls kandidāts uz 11nieku, vismaz pret Armēniju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja