Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

''Brugge'' atkal meklē iespējas izīrēt Šabalu, interese par uzbrucēju Polijā

Krišs Upenieks

''Brugge'' atkal meklē iespējas izīrēt Šabalu, interese par uzbrucēju Polijā
Valērijs Šabala
Foto: LFF.lv

Beļģu medijs "Voetbalnieuws" ziņo, ka Beļģijas čempionāta klubs ‘’Club Brugge’’ atkal vēlas izīrēt Latvijas izlases uzbrucēju Valēriju Šabalu, lai spēlētājam būtu regulāra spēļu prakse. Savukārt poļu medijos atrodama informācija, ka par latvieti interese ir trīs Ekstraklases klubos.

Beļģijas čempionāta viena no spēcīgākajām komandām pirms gaidāmas sezonas atkal vēlas atbrīvoties no Latvijas izlases uzbrucēja Valērija Šabalas. Ar 1994. gadā dzimušo spēlētāju beļģi līgumu noslēdza gadu iepriekš uz četriem gadiem, kas paredzēja uzbrucēja atrašanos Brigē līdz 2018. gadam. Līdz šim savu lietderību Šabalam pierādīt nav izdevies.

Šabala iepriekšējo sezonu pavadīja Kiprā, kur tā arī nespēja iejusties, un Čehijā, taču šobrīd joprojām ir Beļģijas komandas "Club-Brugge" īpašumā. Čehiem bija iespēja izpirkt Valērija līgumu, taču tas nav noticis un vismaz pagaidām šķiet, ka arī uz īres tiesībām ‘’Jablonec’’ sastāvā latvietis neatgriezīsies. Starpsezonā Šabala centās sevi pierādīt "Waasland-Beveren", taču pēc apmēram nedēļu ilgušām pārbaudēm kluba vadība nolēmusi nepiedāvāt līgumu.

Poļu medija ‘’polski-sport.pl’’ pieejamā informācija liecina, ka par latviešu uzbrucēju nopietna interese ir trīs Polijas Ekstraklases klubos. Starp iespējamajām Šabalas nākamajām darbavietām tiek minētas trīs - Krakovas ''Wisla'', Zabžes ''Gornik'' un Lečnas ''Gornik''.

Izmantotie resursi:
VoetbalNieuws.be - De grootste voetbalnieuws...
Nadzieja łotewskiej piłki trafi do Ekstraklasy?...

  +4 [+] [-]

, 2015-07-12 12:07, pirms 9 gadiem
A kas ar viņu Cehijaa notika? Atceros, ka guva divus golus un tad gandriiz vairs neko nedzirdeeju

  +3 [+] [-]

, 2015-07-12 12:09, pirms 9 gadiem
Rezultāts tam,ka lēca augstāk pa pakaļu un nesaprata savu līmeni. "...mēs te ar tēvu un aģentu apspriedāmies un Beļģijas variants likās labākais..."

     [+] [-]

, 2015-07-12 12:11, pirms 9 gadiem
JimBim rakstīja: Rezultāts tam,ka lēca augstāk pa pakaļu un nesaprata savu līmeni. "...mēs te ar tēvu un aģentu apspriedāmies un Beļģijas variants likās labākais..."
domāju, ka arī nenožēlo... nauda ripo

  +1 [+] [-]

, 2015-07-12 12:18, pirms 9 gadiem
Buda rakstīja: domāju, ka arī nenožēlo... nauda ripo
Nauda ir labi,bet jaunam šmulim vajag arī spēlēt un gūt pieredzi,sist golus.Viņs nav Ikers,kam ir slava,nauda un statuss un kurš var aiziet par 6.5 miljoniem sezonā uz kaimiņvalsti spēlēt.

  +7 [+] [-]

, 2015-07-12 12:27, pirms 9 gadiem
Domāju ,ka Polijā viņš arī varētu uzspēlēt.

  +3 [+] [-]

, 2015-07-12 13:32, pirms 9 gadiem
JimBim rakstīja: Nauda ir labi,bet jaunam šmulim vajag arī spēlēt un gūt pieredzi,sist golus.Viņs nav Ikers,kam ir slava,nauda un statuss un kurš var aiziet par 6.5 miljoniem sezonā uz kaimiņvalsti spēlēt.
Tu salīdzini divus spēlētajus, kas ik kātrā komponentā ir pretēji. Nejauc sāli ar cukuru kopā.

     [+] [-]

, 2015-07-12 14:11, pirms 9 gadiem
Jurichs4 rakstīja: Tu salīdzini divus spēlētajus, kas ik kātrā komponentā ir pretēji. Nejauc sāli ar cukuru kopā.
Ok.Cukurs pret cukuru.Tātad sesks Verpakovskis-slēgt līgumu ar Kijevas Dinamo bija kļūda,kas noraka karjeru.Gan jau ka arī naudu.Mētāšanās pa īrēm no kluba uz klubu,kamēr Petrovičs paņem azeros pie sevis-un aplis ir noslēdzies...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-07-13 08:55, pirms 9 gadiem
Ar to mētāšanu pa Eiropu tā var karjeru norakt

  +1 [+] [-]

, 2015-07-13 23:20, pirms 9 gadiem
Ja nonāks Ekstraklasē, tad poļi būs pie sevis savākuši gandrīz visu Latvijas izlases uzbrukuma līniju ar Šabalu, E. Višņakovu un Rakelu ierindā. Domāju, ka tā būtu Šabalam laba vieta, kur sevi pierādīt un vēlams pēc iespējas nomināli vājākā klubā nonākt, kur tiek meklēts uzbrukuma līderis un spēles laiks ir lielāks.