Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovski nomaina, Vaņinam 45 minūtes ļoti garā pārbaudes spēlē

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Gutkovski nomaina, Vaņinam 45 minūtes ļoti garā pārbaudes spēlē
Andris Vaņins. Foto: AFP/Scanpix

Polijas pēc spēka otrās līgas spēlē Ņecečas "Termalica" savā laukumā nenosargāja pārsvaru un cīnījās neizšķirti 3:3 pret "Grudziadz".

25 gadus vecais Latvijas izlases pamatsastāva uzbrucējs Vladislavs Gutkovskis spēli sāka starta sastāvā un laukumā pavadīja 57. minūtes. Viņš tika nomainīts pie rezultāta 1:1. Šajā sezonā aizvadītajās 22 spēlēs Gutkovskis izcēlies ar desmit precīziem sitieniem, taču 2020. gadā viņš vārtus guvis tikai vienā spēlē.

Otrajā puslaikā "Termalica" divas reizes izvirzījās vadībā, bet abos gadījumos neizdevās noturēt pārsvaru. Viesi izlīdzinājumu panāca 90. minūtē. Tādējādi Gutkovska komanda palaida garām iespēju apsteigt šodienas pretiniekus turnīra tabulā – vienības ieņem attiecīgi astoto un devīto vietu.

Pārbaudes spēli aizvadīja "Zurich", viens no Šveices vadošajiem klubiem, viesos spēkojoties pret "Schaffhausen", kas otrajā līgā ieņem priekšpēdējo vietu. Komandas aizvadīja trīs periodus pa 45 minūtēm, un Cīrihe uzvarēja ar 6:0. Andris Vaņins vārtos stājās uz pēdējām 45 minūtēm, un šajā laika posmā "Zurich" guva piektos un sestos vārtus.

Izmantotie resursi:
https://www.fcz.ch/de/profis/news/2...