Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Latvijas talants paraksta līgumu ar Vācijas Bundeslīgas klubu

Latvijas talants paraksta līgumu ar Vācijas Bundeslīgas klubu
Bogdans Samoilovs šī gada janvārī
Foto: spēlētāja personīgais arhīvs

Trešdien Latvijas futbolists Bogdans Samoilovs parakstījis līgumu ar Vācijas Bundeslīgas klubu "Köln" ("Cologne"), Sportacentrs.com informējis vācu kluba pārstāvis.

Bogdans Samoilovs ir "Šitika Futbola skolas" (ŠFS) audzēknis, kurš 13.maijā svinēs 16.dzimšanas dienu. Vakar (trešdien) uzbrūkošais pussargs Samoilovs Vācijā parakstīja līgumu ar šīs valsts Bundeslīgas klubu "Köln".

Kā Sportacentrs.com informēja gan kluba galvenais skauts Martins Bjuliss, kā arī RFS sporta direktors Aleksandrs Usovs, kura kontakti deva mūsu futbolistam iespēju sevi ziemā pierādīt Vācijā pārbaudēs, sākotnēji Samoilovs trenējies ar saviem vienaudžiem, bet atstājis tik varenu iespaidu, ka drīz vien pārcelts pie trīs gadus vecākiem spēlētājiem, piedaloties "Köln" U-19 komandas treniņos. Vēlāk Latvijā ieradies "Köln" sporta direktors Jorgs Jakobss, bet vakar Samoilovs Vācijā noslēdzis līgumu, sekojot Andreja Cigaņika ("Bayer" U-19) pēdās.

Bīlss Sportacentrs.com pavēstīja: "Samoilovs "Köln" U-17 un U-19 treniņos janvārī pierādīja sevi kā gudru spēlētāju ar labu tehniku un prasmi mācīties un progresēt. Mums patika viņa kombinācija - gan radošs, gan laukumā smagi strādājošs. Ar tādiem futbola pamatiem viņam ir iespēja nostiprināties/pieteikt sevi Vācijas jauniešu Bundeslīgā. Mēs esam priecīgi, ka parakstījām līgumu ar Bogdanu un dosim viņam visus labākos apstākļus treniņiem, izglītībai un dzīvošanai. Es arī vēlos pateikt savam bijušajam komandas biedram un draugam Aleksandram Usovam, kurš paveica lielisku darbu, lai padarītu šo transfēru par realitāti."

Savukārt Usovs, kurš savulaik pats kā futbolists spēlējis Vācijā, Sportacentrs.com sacīja: "Esmu ļoti priecīgs par Bogdanu. Viņam radās iespēja pierādīt sevi Vācijas Bundeslīgas klubā, un viņš sevi parādīja no labākās puses. Viņš ir talantīgs un darbspējīgs puisis ar pareizām dzīves vērtībām un, manuprāt, viņam ir visas iespējas izaugt par TOP līmeņa spēlētāju. Man ir izveidojušās labas profesionālās attiecības Vācijas un Nīderlandes klubos pa to laiku, kamēr pats šajās valstīs strādāju, un esmu priecīgs, ka man izdevās palīdzēt jaunam Latvijas futbolistam noorganizēt šo pāreju un sasniegt savu sapni."


, 2016-05-12 04:37, pirms 8 gadiem
Super zinja
Veiksmi!
, 2016-05-12 11:12, pirms 8 gadiem
Lieliski! Tas ir veids kā Islandieši un Bosnieši attīsta savus spēlētājus un tas strādā
, 2016-05-12 12:26, pirms 8 gadiem
kāpēc vēl viens raksts?
, 2016-05-12 13:11, pirms 8 gadiem
Tikko iznāca vērot viņu UEFA Attīstības turnīrā, patiešām bija labs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.