Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kamešs un "Enisey" turpina cīņu par Premjerlīgu

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Kamešs un "Enisey" turpina cīņu par Premjerlīgu
Vladimirs Kamešs
Foto: FC Enisey, Deniss Prihodko

Šodien Latvijas futbolista Vladimira Kameša pārstāvētā Krasnojarskas "Enisey" mājas spēlē Krievijas Nacionālās līgas ietvaros ar 3:2 apspēlēja Novosibirskas "Sibir". Spēles šodien aizvadīja arī trīs citu Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi.

Krievija-2

Krasnojarskas "Enisey" mājās uzņēma Novosibirskas "Sibir", kas pirms spēles atradās izkrišanas zonā. Spēli labi uzsāka mājinieki, kurus 22. minūtē vadībā izvirzīja Aleksandrs Haritonovs. Tomēr atlikusī pirmā puslaika daļa "Enisey" pārvērtās murgā - sākumā 28. minūtē Moldovas izlases spēlētājs Eužēniu Čebotaru izlīdzināja rezultātu, bet pēc desmit minūtēm viesus jau vadībā ar 2:1 izvirzīja Romāns Beļajevs.

Otrajā puslaikā mājiniekiem bija liels pārsvars, daudz vairāk sitienu un iespēju - tas deva rezultātu. 60. minūtē Sergejs Samoģins atjaunoja līdzsvaru spēlē - 2:2. Pēc 15 minūtēm Ņikita Čičērins nokārtoja "Enisey" laimīgu uzvaru ar rezultātu 3:2.

Vladimirs Kamešs spēlēja no zvana līdz zvanam - visas 90 minūtes.

"Enisey" pēc šīs spēļu kārtas tikai par punktu atpaliek no pārspēļu (par iespēju iekļūt Premjerlīgā) zonas.

Tikmēr Voroņežas "Fakel" komanda neizmantoja lielisku iespēju iekļūt šajā pārspēļu zonā - 1:2 zaudējums viesos pret turnīra pastarīti Saratovas "Sokol". Viesi vadībā ar 1:0 bija jau no septītās minūtes, tomēr, par spīti tam, ka no 55. minūtes bija vaiākumā, nokļuva zaudētajos, pateicoties diviem Aleksandra Manukovskija vārtiem četru minūšu laikā.

Ivans Lukjanovs "Fakel" rindās spēli pavadīja uz rezervistu soliņa, bet Vitālijs Meļņičenko spēlei pieteikts nebija.

Lietuva

Vitālijs Barinovs spēlei Jonavas "Lietava" sastāvā nebija pieteikts, viņa komandai mājās ar 0:2 piekāpjoties Klaipēdas "Atlantas". "Lietava" ar sešiem punktiem pagaidām ieņem ceturto vietu Lietuvas "A Lyga" tabulā.

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
Pradžia - A Lyga

  +1 [+] [-]

, 2017-04-13 09:10, pirms 7 gadiem
Kāpēc spēlētājs, kurš regulāri spēlē pamatsastāvā , gust vārtus, netiek izsaukts pat uz draudzības spēlēm Latvijas izlasē ??? Vai viņš tik ļoti sliktāks par Višņakovu??