Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis pēc pusgada atgriežas laukumā un neizmanto iespējas pret Šteinboru

Rolands Eliņš

Gutkovskis pēc pusgada atgriežas laukumā un neizmanto iespējas pret Šteinboru
Vladislavs Gutkovskis
Foto: Norbert Barczyk/ Pressfocus

Pirmo oficiālo spēli kopš septembra aizvadījis Vladislavs Gutkovskis, kurš kopā ar Vitāliju Maksimenko „Termalica” komandas sastāvā piedzīvoja zaudējumu Polijas Ekstraklases spēlē pret „Arka” (0:4), kuras vārtos nepārspēts palika Pāvels Šteinbors.

Vladislavs Gutkovskis smagas traumas dēļ bija spiests izlaist ilgāku laika posmu. Viņa iepriekšējā oficiālā spēle bija vēl pagājušā gada septembra izskaņā, bet šovakar Latvijas jaunais uzbrucējs atkal bija „Termalica” sākumsastāvā, tāpat kā viņa komandas biedrs Vitālijs Maksimenko.

Gutkovskim atgriešanās spēle neizvērtās veiksmīga. Viņam pirmajā puslaikā bija divas ļoti labas iespējas gūt vārtus, taču pašā mača sākumā Gutkovskis no tuvas distances sita pāri Pāvela Šteinbora sargātajiem vārtiem, bet 41. minūtē no labas pozīcijas izdarīja sitienu ar galvu, ko atvairīja Šteinbors.

„Arka” tikmēr pirmajā puslaikā izvirzījās vadībā ar 3:0, un otrā puslaika sākumā Maksimenko tika nomainīts. Gutkovskis pēc tam devās uz rezervistu soliņu 76. minūtē, tieši pēc tam, kad „Arka” bija panākusi jau 4:0. Ar tādu rezultātu arī spēle noslēdzās, Šteinboram aizvadot trešo sauso spēli pēdējos četros mačos.

Čempionāta kopvērtējumā „Arka” līdz ar to pacēlusies uz devīto vietu un guvusi pirmo uzvaru kopš sezonas atsākšanās, bet Gutkovska un Maksimenko komanda saglabā 15. vietu 16 komandu konkurencē.

Savukārt Kiprā Vladislavs Gabovs palika „Paphos” rezervē zaudējumā ar 0:1 pret „Ermis”.

Gutkovska neizmantotā iespēja spēles sākumā, no šādas pozīcijas sitot pāri vārtiem


Izmantotie resursi:
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...