Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Barinovam Lietuvā brīdinājums un atkal neizšķirts

Andrejs Siliņš

Barinovam Lietuvā brīdinājums un atkal neizšķirts
Vitālijs Barinovs
Foto: Mārtiņš Jankovskis, Sportacentrs.com

Svētdien spēles dažādās Eiropas līgās futbolā aizvadīja virkne Latvijas futbolistu. Otro neizšķirtu divās spēlēs Lietuvas čempionāta jaunajā sezonā piedzīvoja Vitālija Barinova "Lietava".

Lietuvas čempionāta mačā "Lietava" ar Vitāliju Barinovu sastāvā aizvadīja otro sezonas spēli, spēlējot neizšķirti (0:0) ar "Trakai". Barinovs 38. minūtē saņēma dzelteno kartīti. Šis bija otrais "Lietava" neizšķirts un ar diviem punktiem bijušā "Riga" un "Ventspils" uzbrucēja komanda šobrīd ir piektā tabulā.

Krievijas Nacionālajā jeb otrajā līgā "Fakel" viesos cīnījās bezvārtu neizšķirtu (0:0) pret "Himki". Pussargs Ivans Lukjanovs spēlē iesaistījās 61. minūtē, bet vārtsargs Vitālijs Meļņičenko palika rezervē. "Fakel" ar 39 punktiem 26 cīņās piektā vieta tabulā un jāturpina cīņa par vietu četriniekā, jo trešajā un ceturtajā vietā palikušās vienības piedalīsies pārspēlēs par tikšanu uz premjerlīgu. Vietu zemāk ar tikai vienu punktu mazāk ir "Yenisey", kas šodien izbraukumā ar 1:3 piekāpās "Spartak-2". Vladimirs Kamešs laukumā devās pamata sastāvā, bet 83. minūtē tika nomainīts.

Turcijas otrajā līgā "Giresunspor" bez Igora Tarasova sastāvā spēlēja neizšķirti 0:0 pret "Eskisehirspor". Komanda ar 40 punktiem 24 aizvadītajās spēlēs ieņem trešo pozīciju 18 komandu konkurencē. Lai bez pārspēlēm tiktu uz superlīgu, sezonas beigās jābūt labāko divniekā. No tā "Giresunspor" šķir divi punkti.

Itālijas trešajā līgā "Parma" viesos spēlēja neizšķirti 1:1 pret "Mantova". Kristaps Zommers arī šoreiz nesargāja Parmas vārtus, viņa vietā to darīja pieredzējušais Davide Basi. "Parma" ar 57 punktiem 29 spēlēs ir otrā savā grupā, no līderes "Venezia" atpaliekot par četriem punktiem, bet Venēcijai vēl spēle rezervē.

  +1 [+] [-]

, 2017-03-12 18:53, pirms 7 gadiem
Šis bija otrais "Lietava" neizšķirts un ar diviem punktiem bijušā "Riga" un "Ventspils" uzbrucēja komanda šobrīd ir piektā tabulā.

No kura laika Barinovs kļuvis par uzbrucēju?

     [+] [-]

, 2017-03-12 19:50, pirms 7 gadiem
Fakel faktiski ir 4.vietā, jo Spartāks - 2 nevar spēlēt Premier līga.