Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Meļņičenko un Lukjanovam pa vienam puslaikam

Andrejs Siliņš

Meļņičenko un Lukjanovam pa vienam puslaikam
Ivans Lukjanovs
Foto: fakelfc.ru

Neizšķirti Krievijas Nacionālās līgas kausā svētdien spēlēja divu Latvijas futbolistu pārstāvētā "Fakel", kas cīnījās 1:1 pret "Volgar".

Krievijas Nacionālās jeb pēc spēka otrās līgas kausa izcīņas spēlē Vitālija Meļņičenko un Ivana Lukjanova pārstāvētā Voroņežas "Fakel" spēlēja neizšķirti (1:1) pret "Volgar". Meļņičenko sargāja komandas vārtus pirmajā puslaikā, kad arī tika ielaisti vienīgie vārti. Lukjanovs pret savu bijušo komandu laukumā devās otrajā puslaikā, nospēlējot maču līdz galam.

Itālijas trešajā līgā rezervē palika 20 gadus vecais latviešu vārtsargs Kristaps Zommers, bet viņa pārstāvētā "Parma" ar 1:0 pieveica "AlbinoLeffe", izcīnot otro uzvaru pēc kārtas un piekto pēdējās sešās spēlēs. Parmas komanda nav zaudējusi jau desmit mačus pēc kārtas un ar 49 punktiem pēc 25. kārtām ieņem otro vietu aiz Venēcijas, kam ir par trim punktiem vairāk.

Nespēlēja arī Artjoms Rudņevs, kura pārstāvētā "Koln" ar 1:2 viesos atzina "Freiburg" pārākumu. Ķelnei 32 punkti 20 spēlēs un septītā vieta tabulā.

Ārpus pieteikuma Turcijas pēc spēka otrajā līgā palika Igors Tarasovs, kura "Giresunspor" ar 3:1 mājās pieveica "Sanliurfaspor". "Giresunspor" ar 33 punktiem pēc 20 kārtām ieņem piekto pozīciju tabulā 18 komandu konkurencē.