Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšs un ''Dukla'' Čehijā neielaiž vārtus un pieveic ''Slovan''

Krišs Upenieks

Gorkšs un ''Dukla'' Čehijā neielaiž vārtus un pieveic ''Slovan''
Kaspars Gorkšs
Foto: sport.idnes.cz

Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs aizvadījis kārtējo spēli Čehijas augstākajā līgā. Viņa pārstāvētā ''Dukla'' šovakar prata savus vārtus nosargāt neskartus, gūt divus vārtus un ar 2:0 pieveikt vienu no turnīra tabulas augšgala komandām ''Slovan''.

Pieredzējušais Latvijas izlases centra aizsargs devās ''Dukla'' komandas sākumsastāvā un aizvadīja visu spēli, palīdzot ''Dukla'' izcīnīt trīs svarīgus punktus. Katrā no puslaikiem mājinieki guva pa vieniem vārtiem, bet otrā puslaika sākumā tas notika ar ''Slovan'' futbolista palīdzību, kurš bumbu iesita savos vārtos.

Libereces ''Slovan'' vienība arī pēc šī zaudējuma saglabājusi vietu labāko četru komandu skaitā, 17 spēlēs izcīnot 29 punktus. Gorkša pārstāvētā ''Dukla'' 17 spēlēs iekrājusi 22 punktus un ieņem septīto vietu 16 komandu konkurencē.

Atcerēsimies, ka arī talantīgā latviešu uzbrucēja Vladislava Gutkovska sakarā tika pieminēta iespējama pārēja no Rīgas ''Skonto'' uz Prāgas ''Dukla'', taču tālāk par baumām šī ziņa nenonāca. 20. februārī pulksten 15:00 ''Dukla'' uzsāks spēli viesos pret ''Bohemians 1905''.