Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: bembists

Arī A.Višņakovs tēmē uz Poliju, Cauņa gatavojas Eiropas līgai

Arī A.Višņakovs tēmē uz Poliju, Cauņa gatavojas Eiropas līgai
Aleksejs Višņakovs
Foto: www.cracovia.pl

Līdzšinējais FK "Ventspils" futbolists Aleksejs Višņakovs, kuram nelaimīgas apstākļu sakritības dēļ, visticamāk, neatradīsies vieta Krievijas Premjerlīgas vienībā Naļčikas "Spartak", ieradies uz pārbaudi Polijas Ekstralīgas komandā "Cracovia".

Lai arī Aleksejs Višņakovs (27), kurš ar sešiem vārtu guvumiem pērn bija trešais rezultatīvākais FK "Ventspils" futbolists, nesen oficiāli vienojās ar Krievijas Premjerlīgas vienību Naļčikas "Spartak", šajā komandā pussargs acīmredzot nepaliks. Pēc treneru nomaiņas mūsu futbolistam vieta komandas plānos vairs netiek atvēlēta, un jau labu laiku Aleksejs pametis Naļčikas nometni. Nu kļuvis zināms, ka Višņakovs uz pārbaudes laiku pievienojies Polijas Ekstralīgas pastarītei "Cracovia".

Aleksejs pievienojies "Cracovia" komandai treniņnometnē Turcijā un šodien aizvadīs pirmās nodarbības kopā ar vienību. Pārbaudes laiks paredzēts dažu dienu garumā. Pēc pirmā apļa ukraiņa Jurija Šatalova trenētā "Cracovia" ar astoņiem punktiem 15 mačos turnīra tabulā ieņem pārliecinošu pēdējo, 16. vietu. No 14. vietas, kas garantē palikšanu līgā, komandu šķir deviņi punkti.

Latvijas izlasē Višņakovs aizvadījis 35 mačus un guvis piecus vārtus.

Cits Latvijas pussargs Aleksandrs Cauņa ir to 20 Maskavas "CSKA" futbolistu vidū, kuri devušies uz Grieķiju, lai gatavotos Eiropas līgas 1/16 fināla pirmajai spēlei ar šīs valsts klubu "PAOK". Šī cīņa norisināsies 17. februārī. Droši var paredzēt, ka pamatvienpadsmitniekā Aleksandram vieta neatradīsies, bet tikt pieteikts spēlei viņš varētu, kaut arī konkurence par vietu sastāvā ir ļoti sīva.

Izmantotie resursi:
Cracovia


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-12 11:47, pirms 13 gadiem
Bl... tas jau ir kautkāds sviests ar tiem treneriem papirms Grebis tgd Aleksejs!
, 2011-02-12 12:11, pirms 13 gadiem
Nu S.nalchika buutu prieks vinja labs variants
Besjit shitaa fignja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-02-12 12:47, pirms 13 gadiem
Kaut kas neiedomājams. No sākuma Grebi atlaiž uzreiz pēc līguma parakstīšanas, tagad vēl Višņakovu. Labi, ka Grebim izdevās atrast ātri citu samērā normālu klubu, cerams, ka tāpat būs arī ar Višņakovu. Domāju, ka Polija Aleksejam būtu labs variants. Vismaz tiktu spēlēt. Krievijā tas iespējams nebūtu izdarāms. Lai veicas. Novēlu parakstīt līgumu ar Cracovia.
, 2011-02-12 13:33, pirms 13 gadiem
Kaspars Dubra otrdien brauks pie Rudneva , LEch Poznan. Ceresim ka viss beigsies labi un bus vel viens LV in Polska.
, 2011-02-12 13:47, pirms 13 gadiem
BEfast rakstīja: Kaspars Dubra otrdien brauks pie Rudneva , LEch Poznan. Ceresim ka viss beigsies labi un bus vel viens LV in Polska.
Kur tu nem sho info? Ieprieks tu te sludinaji ka Dubra dosies uz Legia treninnometni,bet ta ari nekas nenotika taja sakara!
, 2011-02-12 14:25, pirms 13 gadiem
Krakova vares apskatiit sals raktuves
musejie iekaro Poland
, 2011-02-12 14:38, pirms 13 gadiem
gurgucis rakstīja: Krakova vares apskatiit sals raktuves
musejie iekaro Poland
Arī Krakovas desiņas garšīgas.
Vispār Krakovia ir Rudņeva kliente, viņš divās spēlēs pret viņiem guva 4 vārtus.
, 2011-02-12 15:37, pirms 13 gadiem
Cerams, ka Cauņa izies kaut uz maiņu CSKA sastaavaa
, 2011-02-12 18:47, pirms 13 gadiem
Grebis : and the party begins.
, 2011-02-12 19:03, pirms 13 gadiem
Eto ne kidalovo Spartaka! Prosto u Višņakova agenti Lebedev i Kultaev. Delajte vivodi...
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.