Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šteinbora "Arka" izglābjas no zaudējuma, Dāvis Ikaunieks turpina iet uz maiņu

Agris Suveizda

Šteinbora "Arka" izglābjas no zaudējuma, Dāvis Ikaunieks turpina iet uz maiņu
Pāvels Šteinbors
Foto: arka.gdynia.pl

Eiropas futbola līgās šovakar no Latvijas izlases spēlētājiem laukumā devās uzbrucēji Dāvis Ikaunieks, Valērijs Šabala un Vladislavs Gutkovskis, kā arī vārtsargs Pāvels Šteinbors.

Polijas Ekstraklasē punktu izrāva Gdiņas "Arka", kas vairākumā divas minūtes līdz pamatlaika beigām izglābās pret Zabžes "Gornik" (1:1). Viesi vadībā izvirzījās pirmā puslaika kompensācijas laikā, kad pēc stūra sitiena no soda laukuma vidus Pāvelu Šteinboru pārspēja Dani Svaress. 74. minūtē "Gornik" palika mazākumā, bet 88. minūtē "Arka" milzīgo pārsvaru vārtu guvumā beidzot pārvērta Mihals Janota, no distances trāpot apakšējā stūrī (1:1). Superkausa ieguvēja "Arka" jaunajā sezonā joprojām ir bez uzvarām, četrās spēlēs tiekot pie trīs punktiem.

Iepriekšējās trīs spēlēs ieguvusi tikai punktu, pirmo uzvaru jaunajā sezonā beidzot svinēja bronzas medaļniece "Jablonec", kas mājās ar 4:1 sakāva "Karvina". Latvijas izlases uzbrucējs Dāvis Ikaunieks joprojām nevienā no spēlēm nav bijis savas jaunās komandas pamatsastāvā un šoreiz laukumā izgāja 67. minūtē, kad rezultāts bija 3:0. Tā bija vienības pirmā spēlētāju maiņa šajā mačā.

Polijas 1. līgā trešajā spēlē pēc kārtas neuzvarēja "Podbeskidzie", kas mājās cīnījās neizšķirti ar "Garbarnia" (0:0) un tika pie ceturtā punkta četros mačos. Valērijs Šabala aizvadīja 73 minūtes. Četri punkti četrās spēlēs ir arī Ekstraklasi pametušajai "Nieciecza", kas šovakar jau 11. minūtē guva vārtus, tomēr ar 1:2 viesos piekāpās "Tychy 71". Vladislavs Gutkovskis aizvadīja pilnu maču.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

  +1 [+] [-]

, 2018-08-12 13:48, pirms 6 gadiem
Izlases līderi silda beņķi......