Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Kozlovam vārti un pārliecinoša uzvara Igaunijas kausa izcīņas spēlē

Kozlovam vārti un pārliecinoša uzvara Igaunijas kausa izcīņas spēlē
Vladislavs Kozlovs
Foto: Arno Saar/Ohtuleht.ee

Latvijas futbola uzbrucējs Vladislavs Kozlovs šodien izcēlies ar vārtu guvumu Igaunijā, palīdzot Tallinas "Infonet" izcīnīt pārliecinošu uzvaru kausa izcīņas spēlē pret "Piraaja" (8:0).

Polijas kausa izcīņas 1/16 fināla spēlē šodien "Korona" bez Vladislava Gabova un Aleksandra Fertova pieteikumā ar 1:0 uzveica pēc spēka ceturtās līgas klubu "WDA Šwecie". Tikmēr Deniss Rakels un "Cracovia" ar 3:2 pārspēja pēc spēka otrās līgas komandu "Dolcan". Latvijas uzbrucējs spēlēja visu otro puslaiku (pēc pirmā bija 2:1 "Dolcan" labā).

Igaunijas kausa izcīņas otrajā kārtā Vladislavs Kozlovs un "Infonet" ar 8:0 sagrāva pēc spēka ceturtās līgas komandu "Piraaja". Kozlovs sāka maču starta vienpadsmitniekā, 17. minūtē guva savas komandas trešos vārtus, bet 34. minūtē tika nomainīts.

Polijas Ekstraklases spēlē vakar "Ruch" ar uzbrucēju Eduardu Višņakovu ierindā cīnījās neizšķirti (1:1) ar "Podbeskidzie". Latvijas futbolists pavadīja laukumā visu maču. "Ruch" ar septiņiem punktiem četrās spēlēs ir ceturtajā vietā, bet "Podbeskidzie" ir tikai divi punkti un priekšpēdējā (15.) pozīcija.

Kaspara Dubra pārstāvētā BATE vakar ar 0:1 savā laukumā piekāpās Minskas "Dinamo". Latvijas izlases aizsargs netika pieteikts spēlei. BATE ar 38 punktiem 15 spēlēs saglabā pirmo vietu kopvērtējumā, bet otrajā vietā esošā "Dinamo" atpaliek par pieciem punktiem.

Krievijas Nacionālajā līgā (pēc spēka – otrā) līdervienība Orenburgas "Gazovik" vakar ar 3:0 viesos uzveica Tulas "Arsenal". "Gazovik" pieteikumā netika iekļauts komandas jaunieguvums Artūrs Zjuzins. "Gazovik" sešās spēlēs ir 15 punkti, bet "Arsenal" ir sestajā vietā ar 11 punktiem.

Izmantotie resursi:
Футбол в Беларуси, Европе и мире, статистика,...
Ekstraklasa, piłka nożna, relacje live, wyniki...
Футбольная национальная лига
Live scores, results, fixtures, tables,...
Eesti Jalgpalli Liit

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja