Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gorkšam un Kurakinam pilnas spēles Čehijas un Skotijas čempionātos

Krišs Upenieks

Gorkšam un Kurakinam pilnas spēles Čehijas un Skotijas čempionātos
Antons Kurakins
Foto: heraldscotland.com

Eiropas futbola līgās šovakar mainīgām sekmēm spēles aizvadījuši vairāku Latvijas futbolistu pārstāvētie klubi, tiesa, mūsējie ar spilgtu sniegumu nav izcēlušies.

Krievijas Premjerlīgā šovakar Maskavas CSKA viesos ar 3:1 visai pārliecinoši apspēlēja Ufas futbolistus, bet Latvijas viens no labākajiem futbolistiem Aleksandrs Cauņa nebija uzvarētāju pieteikumā. CSKA 28 spēlēs iekrāti 59 punkti un pirmā pozīcija, par četriem punktiem apsteidzot niknāko konkurenti Sanktpēterburgas ''Zenit''.

Šveices Superlīgā Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina ''Sion'' viesos ar 0:2 zaudēja vienai no turnīra apakšgala komandām ''Vaduz''. 33 spēlēs ''Sion'' ir 47 punkti un ceturtā vieta, kas sezonas beigās garantētu dalību UEFA Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā. Andris arī šajā spēlē nebija ''Sion'' pieteikumā. Kluba vadība jau iepriekš paziņojusi, ka ar Vaņinu vairs nerēķinās.

''SynotTip'' līgā, kas ir Čehijas spēcīgākais čempionāts, Latvijas izlases kapteiņa Kaspara Gorkša Prāgas ''Dukla'' izspēlēja 1:1 neizšķirtu Teplicē. Centra aizsargs Gorkšs aizvadīja pilnu spēli. Valērija Šabalas ''Pribram'' ar 1:3 zaudēja Prāgas ''Slavia'', bet latviešu uzbrucējs visu spēli noskatījās no rezervistu soliņa. ''Sigma'' ar 1:2 viesos zaudēja ''Slovacko'', bet Renārs Rode nebija pieteikumā. ''Sigma'' vienu kārtu pirms čempionāta beigām ir tuvu izkrišanai no augstākās līgas, no 13. vietas, kur atrodas ''Pribram'', atpaliekot par diviem punktiem. ''Dukla'' ar 35 punktiem ir drošā 11. vietā.

Austrijas Bundeslīgā Vitālija Maksimenko ''Mattersburg'' kompensācijas laikā izrāva 1:1 neizšķirtu viesos pret ''Sturm''. Vitālijs šoreiz palika uz rezervistu soliņa. 35 spēlēs ''Matterburg'' iekrājusi 39 punktus un atrodas devītajā vietā desmit komandu konkurencē. Vēl jāaizvada viena spēle un par palikšanu spēcīgāko sabiedrībā uztraukties nevajag.

Skotijas Premjerlīgā pilnu spēli aizvadījis Antons Kurakins, bet viņa pārstāvētā ''Hamilton'' savā laukumā ar 0:1 zaudēja ''Inverness''. Antona komanda šobrīd čempionātu turpina ''izdzīvošanas'' grupā, kur ar 42 punktiem ieņem ceturto vietu sešu komandu konkurencē, izkrišanas zonu apsteidzot par pieciem punktiem.

     [+] [-]

, 2016-05-12 00:38, pirms 8 gadiem
Sionai (vai, precīzāk, tās bosam Konstantēnam) derētu laba mācība un palikšana bez Eirokausiem! Vairs nerēķinās... ak, tu, āksts!