Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Šabala iesit atkal, gūstot piecus no komandas pēdējiem sešiem vārtiem

Agris Suveizda

Šabala iesit atkal, gūstot piecus no komandas pēdējiem sešiem vārtiem
Valērijs Šabala
Foto: tspodbeskidzie.pl

Polijas otrajā spēcīgākajā līgā septītos vārtus sezonā guvis Valērijs Šabala, taču viņa pārstāvētā "Podbeskidzie" mājās nenosargāja uzvaru pār "Tychy 71" (1:1). Šovakar spēlēja arī Vladimirs Kamešs un Pāvels Doroševs.

Valērijs Šabala 50. minūtē pēc centrējuma sita precīzi ar galvu, tomēr 78. minūtē sāncenši panāca izlīdzinājumu un pārtrauca "Podbeskidzie" 530 minūtes ilgo sauso sēriju. Šabala, kurš kompensācijas laikā tika pie brīdinājuma, šosezon sācis 11 no 21 spēles, taču pamatsastāvā devās devīto reizi pēc kārtas un guvis piecus no komandas pēdējiem sešiem vārtiem. Ar septiņiem precīziem sitieniem Šabala kļuvis par komandas labāko vārtu guvēju, apsteidzot Polijas U21 izlases uzbrucēju Pavelu Tomčiku (6). "Podbeskidzie" nezaudēja sestajā spēlē pēc kārtas (2-4-0, vārti 4:1) un ar 34 punktiem 25 spēlēs ieņem desmito vietu.

Krievijas Nacionālajā jeb otrajā spēcīgākajā līgā līderpozīcijas nosargāja Krasnojarskas "Enisey", kas tikai pamatlaika pēdējā minūtē no 11 metru atzīmes izrāva uzvaru pār Ņižņijnovgorodas "Olimpiyets" (1:0). Kopš Vladimira Kameša atgriešanās laukumā "Yenisey" abās spēlēs uzvarējusi ar 1:0, tiesa, pats Kamešs šovakar tika nomainīts 57. minūtē.

Pirms tam "Yenisey" piedzīvoja divas neveiksmes pēc kārtas un saasināja cīņu tabulas augšgalā. Par divām garantētajām ceļazīmēm uz Premjerlīgu pašlaik cīnās trīs klubi. "Yenisey" ar 71 punktu 32 spēlēs ir līdere un par punktu apsteidz Orenburgas "Gazovik", bet vēl trīs punktus tālāk ir Samāras "Krylya Sovetov", kas gan aizvadījusi par spēli mazāk un šovakar vēl viesosies pie ceturtajā vietā esošās Kaļiņingradas "Baltika". Pirmās divas pa taisno iekļūs Premjerlīgā, bet trešās un ceturtās vietas ieguvējas aizvadīs pārspēles pret Premjerlīgas komandām.

Lietuvā trešo spēli pēc kārtas neuzvarēja Klaipēdas "Atlantas", kas mājās ar 2:5 zaudēja Viļņas "Žalgirim". Mājinieku kapteinis Pāvels Doroševs jau otrajā minūtē pēc stūra sitiena kļūdījās izgājienā (0:1), taču "Atlantas" 13. minūtē jau bija priekšā ar 2:1. Klaipēdas nedienas pēc standartsituācijām gan turpinājās – 42. minūtē vēlreiz bumbu neveiksmīgi gaisā atsita Doroševs (2:2), bet 52. minūtē savos vārtos iesita aizsargs (2:3). "Atlantas" ielaida vēl divus vārtus un ar astoņiem punktiem septiņos mačos pašlaik ieņem trešo vietu. Šveicē pamatsastāvā joprojām netiek Andris Vaņins, kura "Zurich" pēc pirmā puslaika Bāzelē zaudē ar 0:1.

Izmantotie resursi:
Футбольная национальная лига
TS Podbeskidzie Bielsko- Biała - Oficjalna...

     [+] [-]

, 2018-04-11 21:29, pirms 6 gadiem
Prieks par shito chali

  +4 [+] [-]

, 2018-04-11 21:54, pirms 6 gadiem
Tatad Polijas 2 līga šim čalim ir ļoti atbilstoša un piemerota vieta!

  -2 [+] [-]

, 2018-04-12 00:07, pirms 6 gadiem
Ta jau virsliigaa buutu labaak spelejis, vismaz limenis augstaaks