Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

16 gadus vecais Gļebs Cvetkovs pievienojies "Ascoli" sistēmai

Ints Megnis
Ints Megnis

16 gadus vecais Gļebs Cvetkovs pievienojies "Ascoli" sistēmai
Gļebs Cvetkovs. Foto: Rīgas Futbola skolas akadēmija

"Rīgas Futbola skolas" audzēknis Gļebs Cvetkovs pārcēlies uz dzīvi Itālijā, lai pievienotos B sērijā spēlējošā futbola kluba "Ascoli" sistēmai.

Kā vēsta rīdzinieki, pēc laba snieguma starptautiskajos futbola turnīros "Lazio Cup" un "Viareggio Cup" 16 gadus vecais Cvetkovs aicināts turpināt futbola apmācības "Ascoli" kluba sistēmā.

"Šobrīd spēlētājam ir iespēja pilnveidot savas prasmes akadēmijas ietvaros un laika gaitā pierādot savas dotības parakstīt līgumu ar Itālijas futbola kluba 1. komandu un spert pirmos soļus profesionālajā futbolā," uzsver "Rīgas Futbola skola", paužot, ka tās stratēģiskais mērķis ir attīstīt un sagatavot konkurētspējīgus jaunos futbolistus, lai pēc 16 gadu vecuma sasniegšanas futbolistiem būtu iespēja pievienoties kādai no Eiropas futbola akadēmijām un veidot veiksmīgu futbolista karjeru.

Cvetkovs nav pirmais Latvijas futbolists "Ascoli" sistēmā. Savulaik 18 gadu vecumā tam pievienojās Edgars Gauračs, kurš gan galvenās komandas sastāvā tā arī nespēja nostiprināties.

     [+] [-]

, 2019-01-11 18:03, pirms 5 gadiem
zaibis