Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņina pārstāvētā "Zurich" uzvar Uldriķa "Sion", Dubra Ukrainā notur bezvārtu neizšķirtu

Vaņina pārstāvētā "Zurich" uzvar Uldriķa "Sion", Dubra Ukrainā notur bezvārtu neizšķirtu
Roberts Uldriķis izdara sitienu. Foto: FC Sion

Šveices Superlīgā Latvijas futbolistu pārstāvēto klubu duelī pārāka bija "Zurich", kas mājās ar 4:2 pārspēja "Sion". Tikmēr Ukrainā Kaspara Dubras "Oleksandriya" izbraukumā jau 4. minūtē palika bez komandas pirmā vārtsarga un noturēja 0:0.

Šveices Superlīgā tikās Andra Vaņina pārstāvētā "Zurich" un Roberta Uldriķa - "Sion". Abi klubi pirms mača atradās tabulas vidusdaļā, un par vienu punktu vairāk bija nopelnījusi "Zurich". Vaņins spēli noskatījās no rezervistu soliņa. Šosezon Latvijas izlasē 100. spēli aizvadījušais vārtsargs ir izgājis laukumā tikai vienā mačā.
Turpretī Uldriķis laukumā nāca uz maiņu 78. minūtē. Pēdējās piecās "Sion" spēlēs raženais uzbrucējs piedalījies četros mačos, turklāt visos devās laukumā otrā puslaikā beigās. Pēdējo reizi Uldriķis sākumsastāvā spēlēja 6. oktobrī pret "Lugano".

Neviena komanda izteikti nedominēja, tomēr neliels pārsvars sitienos piederēja "Zurich" - 17:12 (rāmī 7:5). Jau pēc nospēlētām 13. minūtēm rezultāts bija 2:1 "Sion" labā, tomēr mājiniece "Zurich" atspēlējās un uzvarēja ar 4:2. "Sion" pēc 14 kārtām ar 17 punktiem ieņem sesto vietu, kamēr "Zurich" ar 21 punktu atrodas ceturtajā vietā.

Kaspars Dubra un "Oleksansdriya" pēdējā spēlē pirms valstsvienību pauzes noturēja 0:0 pret "Olimpik". "Oleksandriya" 4. minūtē palika mazākumā (vārtsargam pēdējās cerības pārkāpums), kā arī cīņas gaitā tika noraidīts komandas galvenais treneris. Pretinieki dominēja bumbas kontrolē (70%:30%), tomēr Dubra, kurš laukumā bija no zvana līdz zvanam, un partneri izturēja spiedienu.

     [+] [-]

, 2019-11-11 14:37, pirms 4 gadiem
Stojanoviču un Sion treneri jāsūta ganos! Atkal nezimanto lielo Uldriķa talantu.