Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins atkal neielaiž, A.Višņakovs jau debitē "Zimbru"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Vaņins atkal neielaiž, A.Višņakovs jau debitē "Zimbru"
Andris Vaņins
Foto: Keystone

Andris Vaņins šodien Šveices Superlīgā aizvadījis kārtējo sauso spēli, palīdzot "Sion" ar 1:0 pārspēt "Vaduz". Tikmēr Aleksejs Višņakovs jau paguvis debitēt Moldovas "Zimbru".

Andris Vaņins vienu spēli šosezon izlaidis savainojuma dēļ (mūsu vārtsarga prombūtnē Sionas vārtus iekaroja Edgars Gauračs), bet pārējās četrās spēlēs piedalījies un tajās kopā ielaidis tikai vienus vārtus, trīsreiz paliekot nepārspēts. Šodien "Sion" mājās ar 1:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Vaduz" (Lihtenšteina). Interesanti, ka vārtu četrstūrī krietni biežāk sita "Vaduz" (5:2), tomēr Vaņins tika galā ar visiem pieciem sitieniem. "Sion" ar bilanci 2-2-1 izvirzījusies 3.vietā, atpaliekot tikai no "Basel" un "Zurich".

Šodien izspēlēta 6.kārta Krievijas Nacionālajā līgā (pēc spēka 2.stiprākā). Ivana Lukjanova "Volgar" izbraukumā ar 2:0 uzvarēja pagājušajā sezonā Premjerlīgā spēlējušo "Volga". Mūsu pussargam pilna spēle. Oļega Laizāna "Enisey" viesos nocīnījās 1:1 ar Jaroslavļas "Shinnik". Arī Laizānam pilns mačs. Visbeidzot Aleksandra Koliņko un Artūra Zjuzina "Baltika" uzņēma "Gazovik". Koliņko palika rezervē, bet Zjuzins nospēlēja 1.puslaiku, kas noslēdzās 0:0. Jautrība sākās pēc pārtraukuma - "Baltika" ieguva 2:0 vadību, taču to nenoturēja, nospēlējot 2:2. Starp 18 komandām "Baltika" ir 8., "Enisey" 9., "Volgar" 14.

Andreja Kovaļova "Dacia" (pagājušajā sezonā 5.vieta) izbraukumā tikās ar Moldovas čempioni "Sheriff" un uzvarēja ar 2:1. Tas "Dacia" ir vēsturisks panākums - pirmā uzvara pār "Sheriff" (divcīņas sākās 2002.gadā). Diemžēl mūsu pussargs šai panākumā uzspēlēja simboliski, uznākot uz maiņu 90.minūtē. Toties Aleksejs Višņakovs jau šodien debitēja "Zimbru" rindās, nospēlējot 2.puslaiku pret "Veris". "Zimbru" šo spēli uzvarēja ar 1:0 (pēc puslaika bija 0:0). "Zimbru" tā bija otrā uzvara divās spēlēs Moldovas čempionātā.

Sergeja Vorobjova Itālijas pēc spēka 3.līgas komanda "Albinoleffe" šodien Itālijas kausa izcīņas 1.kārtā uzņēma "Renate" un zaudēja ar 0:1. Vorobjovs nospēlēja pirmās 69 minūtes un pie 0:0 tika nomainīts.

Joprojām galvenās komandas pieteikumā netiek Valērijs Šabala, kura "Club Brugge" Beļģijas čempionāta 3.kārtā šovakar viesos nospēlēja 1:1 ar "Zulte-Waregem". Briges komandas labā kārtējos vārtus guva čīlietis Kastiljo (divi Beļģijas čempionātā, divi Eiropas līgā), ar kuru Šabala starpsezonā dalīja spēles laiku. "Club Brugge" zaudēja savus pirmos punktus un tagad ieņem 2.-4.vietu, bet vienīgā ar maksimālo punktu skaitu ir čempione "Anderlecht".

  +1 [+] [-]

, 2014-08-10 23:14, pirms 10 gadiem
Ūū, arī Vorobjovs pieminēts

Sionai otrais sliktākais uzbrukums līgā, bet toties ir labākā aizsardzība.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-10 23:29, pirms 10 gadiem
Galvenais ,ka jau trešajā vietā ir Sion un lielākoties pateicoties Vaņinam !
anjo rakstīja: Ūū, arī Vorobjovs pieminēts

Sionai otrais sliktākais uzbrukums līgā, bet toties ir labākā aizsardzība.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-11 00:18, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: man liekas,ka Šabalam nekas nespīd Brugge
Spīd! Skatījos otro puslaiku... Brugge uzbrukums buksēja, domāju, ka nākošajā spēlē Valērijs nāks uz maiņu.

  +1 [+] [-]

, 2014-08-11 00:19, pirms 10 gadiem
krapaalis rakstīja: Spīd! Skatījos otro puslaiku... Brugge uzbrukums buksēja, domāju, ka nākošajā spēlē Valērijs nāks uz maiņu.
Labi, trener!

     [+] [-]

, 2014-08-11 08:23, pirms 10 gadiem
Manuprāt, Zjuzinam jātin makšķere, jābrauc vismaz uz Poliju.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-08-11 10:09, pirms 10 gadiem
Sermulītis rakstīja: Zjuzins vai tad sācis stagnēt?
Nezinu, bet kā rāda LV spēlētāju pieredze , no Krievijas pirmās līgas tālāk tikt ir grūti. Varbūt tā ir vieta kur karjeras beigās naudu papelnīt, bet salīdzinoši jauniem spēlētājiem neizskatās perspektīvi.
Labi piemēri ir tas pats Višnakovs, Gauračš.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-08-11 14:36, pirms 10 gadiem
Vaduz sastāvā no 25 spēlētājiem lihtenšteiniešu -- seši.