Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Ints Megnis

Šteinbors no pārtraukuma atgriežas ar diviem ielaistiem vārtiem un zaudējumu

Šteinbors no pārtraukuma atgriežas ar diviem ielaistiem vārtiem un zaudējumu
Pāvels Šteinbors iziet laukumā Polijas čempionāta spēlē. Foto: Arka Gdynia

Pirmajā Polijas futbola čempionāta spēlē pēc ziemas pārtraukuma svētdien divus vārtus ielaida Latvijas vārtsargs Pāvels Šteinbors, bet viņa pārstāvētā Gdiņas "Arka" savā laukumā ar 1:2 (0:2) piekāpās Kelces "Korona".

Abus vārtus Šteinbors ielaida pirmajā puslaikā, kad vispirms kapitulēja pēc stūra sitiena, bet vēlāk pēc 11 metru soda sitiena. Kaut otrajā puslaikā mājinieki vienus vārtus atguva, izglābties neizdevās.

"Arka" ar 25 punktiem 21 spēlē šobrīd ieņem 11. vietu kopvērtējumā, par pieciem punktiem atpaliekot no pirmā astotnieka, kas pēc 30 spēļu kārtas turpinās dalību spēcīgāko vienību grupā.

Šveices čempionāts atsākās jau pagājušajā nedēļas nogalē, bet neviens Latvijas futbolists pagaidām vēl nav izgājis laukumā. Mārcim Ošam vēl nav izdevies tikt "Xamax" pieteikumā - pagājušajā nedēļas nogalē vienība ar 0:2 zaudēja "Young Boys", bet svētdien ar 2:1 uzvarēja "Luzren". Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija liecina, ka Ošs pašlaik nespēlē, jo ir apslimis. Andris Vaņins divreiz palicis rezervē, bet "Zurich" ar 1:3 piekāpās "St. Gallen" un ar 3:1 pieveica "Grasshoppers". Savukārt "Sion" pagājušās kārtas spēle laikapstākļu dēļ pārcelta, bet svētdien vienība nospēlēja 2:2 ar "Lugano", Robertam Uldriķim paliekot ārpus pieteikuma. Portāls noskaidroja, ka Uldriķis bija starp 20 spēles kandidātiem, tomēr astoņpadsmitniekā neiekļuva.

Kopvērtējumā "Zurich" ir ceturtā, "Sion" atrodas septītajā pozīcijā, bet "Xamax" atrodas pēdējā, desmitajā, vietā.


Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.