Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gutkovskis uz Ekstraklasi vēl netiek palaists pārāk mazā transfēra piedāvājuma dēļ

Rolands Eliņš

Gutkovskis uz Ekstraklasi vēl netiek palaists pārāk mazā transfēra piedāvājuma dēļ
Vladislavs Gutkovskis. Foto: Bruk-Bet Termalica

Polijas futbola pirmās līgas klubs „Termalica” atteicis Ekstraklases kluba „Rakow” piedāvājumam par Latvijas uzbrucēj Vladislava Gutkovska pievienošanos „Rakow” jau tagad. „Termalica” uzskata, ka piedāvājums ir pārāk mazs un labāk paturēt Gutkovski savā sastāvā vēl uz pavasara spēlēm.

Vladislavs Gutkovskis jau ir vienojies ar Čenstohovas „Rakow” vienību par līguma noslēgšanu. Līgums stāsies spēkā šovasar, kad Gutkovskis būs brīvais aģents, taču Polijas augstākajā līgā spēlējošais „Rakow” labprāt vēlētos Gutkovski redzēt savās rindās jau tagad, kad viņam vēl ir līgums uz pusgadu ar „Termalica” vienību.
„Rakow” izteica piedāvājumu par Gutkovska līguma izpirkšanu, taču „Termalica” to ir noraidījusi. Kā vēsta poļu izdevums „Przeglad Sportowy”, Gutkovska pašreizējais klubs gluži vienkārši uzskata piedāvāto par mazu.

„Čenstohovas piedāvātais ir pārāk mazs,” norādīja „Termalica” sporta direktors Lukašs Stupka. „Pats viņiem to pateicu un noraidīju. Par Gutkovski interesējās arī citi Ekstraklases klubi un solīja daudz vairāk, kamēr šis piedāvājums gluži vienkārši ir pārāk mazs.” Konkrēta summa netika nosaukta, taču medijos baumotais par simt tūkstošiem eiro tika izslēgts kā neprecīzs skaitlis. „Termalica” pārstāvji norādījuši, ka „Rakow” piedāvājums bija daudz mazāks par šo summu.

„Termalica” komanda gatavojas paturēt Gutkovski sastāvā arī sezonas otrajā pusē un pēc tam šķirties bez transfēra maksas, jo cer, ka Gutkovskis palīdzēs komandai pavasara spēlēs un sniegs ieguldījumu, lai komanda atgrieztos augstākajā līgā. Tāpat komandas treneris publiski apliecinājis, ka Gutkovska pāriešana uz citu komandu vasarā nebūs par iemeslu Latvijas uzbrucēja nosēdināšanai rezervē.

Jāpiemin gan, ka Polijā transfēru periods vēl turpinās un „Rakow” vadība medijiem norādījusi, ka centīsies turpināt sarunas ar „Termalica”, lai Gutkovskis klubu mainītu jau šomēnes.

Polijas pirmajā līgā tikmēr iekļūt cenšas cits Latvijas futbolists Romāns Mickevičs. Iepriekš „Ventspili” pārstāvējušais futbolists ir pārbaudē pie Olštinas „Stomil” vienības, kur pārbaudās arī Eduards Tīdenbergs.

Izmantotie resursi:
https://www.przegladsportowy.pl/pil...