Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Šteinbors tiek atzīts par Polijas Ekstraklases kārtas vērtīgāko spēlētāju

Šteinbors tiek atzīts par Polijas Ekstraklases kārtas vērtīgāko spēlētāju
Pāvels Šteinbors. Foto: arka.gdynia.pl

Latvijas futbola vārtsargs Pāvels Šteinbors iekļuvis Polijas Ekstraklases 18. kārtas simboliskajā izlasē, pateicoties savam sniegumam spēlē pret Kjelces "Korona". Šteinbors pēc tam saņēma vēl vienu atzinību, tiekot nosaukts par kārtas labāko spēlētāju.

Pāvels Šteinbors šosezon Polijas augstākajā līgā stājies Gdiņas "Arka" vārtos visās spēlēs. Viņa komanda ieņem 13. vietu līgā 16 komandu konkurencē, taču Šteinbors regulāri tiek atzīmēts par savu veikumu "Arka" spēlēs.

Šajā kārtā Šteinbors piektdien nostāvēja sausā pret "Korona" vienību, izceļoties arī ar vienu ļoti iespaidīgu epizodi, kad atvairīja divus bīstamus sitienus pēc kārtas. Viņš palīdzēja savai komandai uzvarēt ar 1:0, un "Arka" jau pēc spēles savā "Twitter" kontā norādīja, ka vismaz viens šīs kārtas simboliskās izlases dalībnieks ir skaidrs, proti, Šteinbors. Tieši tā arī piepildījies, un Latvijas izlases vārtsargs iekļauts 18. kārtas simboliskajā izlasē.

Šteinbors pēc tam tika pie vēl vienas atzinības. Kā ziņo viņa pārstāvētais klubs, Šteinbors nosaukts par visas kārtas vērtīgāko spēlētāju Polijas līgā.

Šteinboram nākamā spēle paredzēta piektdien, kad būs jāsacenšas pret "Zaglebie" vienību, kas kopvērtējumā ieņem desmito vietu. Ja nenotiks nekas pārsteidzošs, Šteinboram šī būs simtā Ekstraklases spēle pēc kārtas "Arka" sastāvā, kurā viņš nospēlējis visas 90 minūtes.

Izmantotie resursi:
https://ekstraklasa.org/aktualnosci...


, 2019-12-10 01:16, pirms 4 gadiem
Šteinbors viennozīmīgi pašreizējais Latvijas futbolists Nr. 1.
, 2019-12-10 11:02, pirms 4 gadiem
yankeezulu rakstīja: Šteinbors viennozīmīgi pašreizējais Latvijas futbolists Nr. 1.
Tikai Ošs varētu minimālu konkurenci sastādīt.
Ja kādreiz bija Vaņins, tad tagad Šteinbors ir ar nozīmīgāko lomu savā ārzemju komandā.
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.