Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Cigaņikam 90 minūtes zaudējumā, Tarasova "Slask" nenotur uzvaru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Cigaņikam 90 minūtes zaudējumā, Tarasova "Slask" nenotur uzvaru
Andrejs Cigaņiks gaisa divcīņā. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas izlase nākamās nedēļas ievadā sanāks kopā, lai sāktu gatavošanos spēlēm pret Kazahstānu un Andoru. Kandidātu sarakstā iekļautais Andrejs Cigaņiks šovakar aizvadīja 90 minūtes Nīderlandē, bet Igors Tarasovs nospēlēja 83 minūtes Polijā.

Polijas Ekstraklasē Vroclavas "Slask" izbraukumā izrāva neizšķirtu pret Zabžes "Gornik" – 2:2. Tieši "Slask" futbolisti 22. minūtē atklāja rezultātu, taču pirmā puslaika turpinājumā ielaida divus vārtus. Izlīdzinājumu izdevās panākt pusstundu pirms spēles beigām. Igors Tarasovs šoreiz spēlēja kā centra pussargs, dodoties "Slask" starta sastāvā, bet 83. minūtē viņš tika nomainīts. "Slask" ieņem 11. vietu 16 komandu konkurencē. No pēdējiem pieciem mačiem Ekstraklasē izdevies uzvarēt tikai vienā.

Nīderlandes otrajā līgā "Cambuur" viesos zaudēja "Almere City" ar 1:2. Pirmajā puslaikā komandas apmainījās vārtu guvumiem, bet mājinieki uzvaras vārtus iesita 59. minūtē. Pašās beigās viņi palika mazākumā, bet tas netraucēja nosargāt trīs punktus. Andrejs Cigaņiks devās "Cambuur" starta vienpadsmitniekā un aizvadīja visas 90 minūtes. "Cambuur" ir devītajā vietā, kamēr "Almere City", pateicoties šodienas uzvrai, ir piektā.

Cigaņiks iekļauts Latvijas izlases kandidātu sarakstā un tuvākajā laikā dosies uz Rīgu, lai gatavotos UEFA Nāciju līgas mačiem, savukārt Tarasovs šoreiz nav iekļauts sastāvā. Cigaņiks valstsvienībā aizvadījis tikai divas spēles, jo iepriekšējais iesaukums septembrī viņam bija pirmais karjerā.

     [+] [-]

, 2018-11-10 07:47, pirms 5 gadiem
Cambuur līdz 1.vietai 10 punkti. Līdz play off 6 punkti.