Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubram jāizlaiž ap trim mēnešiem, izlasei šogad nepalīdzēs

Andrejs Siliņš

Dubram  jāizlaiž ap trim mēnešiem, izlasei šogad nepalīdzēs
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Latvijas futbola izlases aizsargs Kaspars Dubra pēc Borisovas BATE rindās gūtā savainojuma Vācijas pilsētā Minhenē pārcietis ceļgala operāciju un rehabilitācijas posms varētu aizņemt līdz pat trim mēnešiem - tas nozīmē, ka bez aizsarga būs jāiztiek arī Latvijas izlasei šogad atlikušajās spēlēs.

"Tās bija treniņa beigas pirms izbraukšanas uz Kazahstānu. Nokritu un sajutu sāpes ceļgalā. Uzreiz jutu, ka tās ir dziļi iekšā. Sākumā šķita, ka nebūs nekas nopietns, pēc kāda laika pārgāja. Tomēr Astanā spēlēt nevarēju," savainojuma gūšanu atceras Kaspars. "Pēc atbraukšanas uz Minsku veicu pārbaudes, kurās tika konstatēts - aizmugurējās krusteniskās saites izstiepušās līdz pat saplīšanai. Kluba ārsti uzreiz ieteica trīs četru nedēļu atpūtu, taču bildes aizsūtīja arī uz Romu un Minheni. Atbildēja, ka nepieciešama padziļināja pārbaude."

Itālieši uzreiz sacījuši, ka nepieciešama operācija, bet vācieši ieteica nogaidīt, tomēr arī Minhenē Dubra gūlies zem skalpeļa. "Man veica artoskopiju. Menisks palicis neskarts, tomēr atpūta ceļgalam ir nepieciešama, tāpēc jāstaigā ar kruķiem, jāveic masāžas un injekcijas. Viss atlabšanas process varētu ieilgt līdz trim mēnešiem," atzina Latvijas valstsvienības futbolists.

25 gadus vecais Dubra baltkrievu BATE spēlē jau otro sezonu un šajā aizvadījis 16 spēles Baltkrievijas čempionātā (15 no tām pamata sastāvā), gūstot piecus vārtus. Komanda ar 48 punktiem 20 spēlēs atrodas pārliecinošās čempionāta līderpozīcijās.

Latvijas izlases sastāvā "Skonto" audzēknis aizvadījis 15 mačus, gūstot vienus vārtus. Līdz ar šī savainojuma gūšanu kļuvis skaidrs, ka Dubra nevarēs palīdzēt izlasei arī trīs šogad atlikušajās Pasaules kausa kvalifikācijas turnīra spēlēs pret Fēru salām (7. oktobrī), Ungāriju (10. oktobrī) un Portugāli (13. novembrī).

Izmantotie resursi:
Футбол, хоккей, баскетбол, теннис, бокс,...

  +2 [+] [-]

, 2016-09-09 17:24, pirms 8 gadiem
Veiksmīgu rehabilitācijas periodu!

     [+] [-]

, 2016-09-09 17:28, pirms 8 gadiem
...tad Gorkšam jàturpina

     [+] [-]

, 2016-09-09 17:41, pirms 8 gadiem
Aizsardzības centrā mums baigās problēmas...

  +1 [+] [-]

, 2016-09-09 23:16, pirms 8 gadiem
Vot neraža. ..