Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

Vaņina "Sion" neizdodas uzvarēt Vaducā, Hamburga izstājas jau Vācijas kausa 1. kārtā

Vaņina "Sion" neizdodas uzvarēt Vaducā, Hamburga izstājas jau Vācijas kausa 1. kārtā
Andris Vaņins
Foto: Le Nouvelliste/Bittel

Šveices superlīgas čempionāta ceturtās spēļu kārtas mačā šodien neizšķirti nospēlēja Latvijas futbola izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina pārstāvētā FC "Sion" komanda.

FC "Sion" futbolisti izbraukumā cīnījās neizšķirti 1:1 ar kopvērtējuma pēdējā vietā esošo Lihtenšteinas klubu FC "Vaduz". Spēles 71. minūtē Vaņinu pārspēja Moreno Kostanco, tomēr jau pēc divām minūtēm izlīdzinājumu panāca portugāļu pussargs Karlitušs.

Ar pieciem punktiem četrās spēlēs "Sion" komanda Šveices čempionāta kopvērtējumā ieņem piekto vietu, bet līdervienība FC "Basel 1893" ir izcīnījusi maksimālos 12 punktus.

Ceturto uzvaru jaunās sezonas četrās spēlēs izcīnīja Aleksandra Cauņas pārstāvētais Maskavas CSKA, kas savā laukumā ar 2:0 apspēlēja Permas "Amkar". Latvijas futbolists šim mačam nebija pieteikts, bet uzvaru mājiniekiem nodrošināja Bibrasa Natho un Zorana Tošiča precīzie sitieni.

Tāpat ārpus pieteikuma Vācijas kausa izcīņas pirmās kārtas mačā palika Artjoms Rudņevs, bet viņa pārstāvētais "Hamburger SV" viesos ar 2:3 papildlaikā zaudēja Vācijas ceturtās spēcīgākās līgas (Reģionālās līgas Ziemeļaustrumu divīzijas) komandai Jēnas "Carl Zeiss", tādējādi izstājoties no turnīra.

Izmantotie resursi:
sfl.ch
championat.com


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-09 18:22, pirms 9 gadiem
HSV ir klauni!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-09 18:30, pirms 9 gadiem
visu cieņu Jenai!!!
, 2015-08-09 18:33, pirms 9 gadiem
https://www.facebook.com/Fussball.T...

Lūk, no kādas situācijas HSV panāca 1:1. Nē, bumba nav gaisā, tā ir uz zemes. Tiesneši saka: bumba laukumā. Īstenībā diezgan biedējoši, zinot, kādos apstākļos HSV pagājušajā sezonā palika līgā.
, 2015-08-09 19:08, pirms 9 gadiem
Bez Rudņeva bez variantiem! Ar Rudņevu arī!
, 2015-08-09 19:34, pirms 9 gadiem
nebrīnos, ka Rudņevu Hamburgā ciena - čalis vismaz savu laiku laukumā atkapā. pārējie, kā izskatās, joprojām laukumā domā par visu ko citu, nevis futbolu
, 2015-08-09 19:52, pirms 9 gadiem
Rudņevu Hamburgā cienīja, tas tiesa, bet šobrīd visa cieņa ir vējā. Ja spēlētāju treneris izsortē un cenšas dabūt nost no algu listes, bet viņš karājas pie līguma kā govs mīna pie apkalta riteņa, tad ar cieņu ir cau-ri. Tādu rīcību fani uzskata par kaitniecisku attiecībā pret klubu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-08-09 22:50, pirms 9 gadiem
Hamburgā rīkojas ļoti muļķīgi - vajadzēja revolūciju pēc iespējas ātrāk, bet tie jau 3 sezonu neveic nopietna pārmaiņas - ja atļaujas turēt nespēlējošu džeku ar 2 mlj algu - tur nekas labs ilgi nav gaidāms ..
, 2015-08-10 11:52, pirms 9 gadiem
Ja HSV turpinās buksēt, trenerim varbūt neatliks nekas cits, kā sūtīt Rudņevu laukumā.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".