Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Gabovam un Fertovam neizšķirts pret čempioni "Lech", Ziļam uzvaras vārti

Agris Suveizda

Gabovam un Fertovam neizšķirts pret čempioni "Lech", Ziļam uzvaras vārti
Aleksandrs Fertovs
Foto: korona-kielce.pl

Pilnas spēles savos ārzemju klubos aizvadījusi virkne Latvijas izlases futbolistu vai tuvāko kandidātu. Izbraukumā pie neizšķirta pret Polijas čempioni Poznaņas "Lech" tika Vladislavs Gabovs un Aleksandrs Fertovs, bet pa 90 minūtēm aizvadīja arī tādi spēlētāji kā Igors Tarasovs, Vitālijs Jagodinskis un Antons Kurakins.

Vērtīgu punktu Polijas Ekstraklasē ieguva Kjelces "Korona", kas izbraukumā cīnījās neizšķirti ar Poznaņas "Lech" (0:0). Latvijas izlases spēlētāji Vladislavs Gabovs un Aleksandrs Fertovs laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Gabovs 26. minūtē tika pie dzeltenās kartītes. Citā mačā 90 minūtes aizvadīja arī Igors Tarasovs, kurš palīdzēja Bjalistokas "Jagiellonia" viesos ar 3:1 apspēlēt Zabžes "Gornik".

"Korona" ar septiņiem punktiem četros mačos Ekstraklasē ieņem trešo vietu, par divu punktu tiesu atpaliekot no Varšavas "Legia" un Gļivices "Piast". Savukārt "Jagiellonia" ar sešiem punktiem ir sestajā pozīcijā. "Lech", kas, ieskaitot Čempionu līgu, nav uzvarējusi jau četrās spēlēs pēc kārtas, ar četriem punktiem atrodas tikai 11. vietā.

Ukrainas Premjerlīgā pamatlaika priekšpēdējā minūtē uzvaru izlaida Užhorodas "Hoverla", kas mājās nospēlēja 1:1 ar Zaporožjes "Metalurh". Vitālijs Jagodinskis aizvadīja pilnu maču. "Hoverla" oficiālā spēlē nav uzvarējusi kopš šā gada 10. aprīļa un ar trim neizšķirtiem četrās spēlēs 14 komandu konkurencē ieņem 11. pozīciju. Pilna spēle arī Antonam Kurakinam, kura "Hamilton Academical" Skotijas Premjerlīgā ar 0:2 viesos zaudēja "Ross County". Kurakina komanda ar vienu punktu pēc divām kārtām ir priekšpēdējā vietā.

Igaunijas čempionātā uzvaru pār iepriekšējās sezonas bronzas medaļnieci izcīnīja Narvas "Trans", kas trīsreiz izvirzījās vadībā un izbraukumā pārspēja Tallinas "Flora" (3:2). Uzvaras vārtus 68. minūtē guva Vitālijs Ziļs, kurš aizvadīja visu spēli un šosezon izcēlās jau desmito reizi 21 mačā. "Trans" ar 28 punktiem 23 spēlēs ieņem sesto vietu, bet Ziļs snaiperu sarakstā atrodas ceturtajā pozīcijā. Līderis ar 16 vārtiem ir "Levadia" uzbrucējs Ingemars Tēvers.

Izmantotie resursi:
Live scores, results, fixtures, tables,...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja