Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Morozs palīdz "CSKA" uzsākt sezonu ar uzvaru

Morozs palīdz "CSKA" uzsākt sezonu ar uzvaru
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Šodien pirmo spēli Bulgārijas čempionātā aizvadīja Viktora Moroza pārstāvētais Sofijas "CSKA", kas izbraukumā ar 5:0 sagrāva Plovidvas "Lokomotiv". Viktors Morozs laukumā devās komandas pamatsastāvā, bet 63. minūtē tika nomainīts.

Sācies Bulgārijas čempionāts, kurā savu pirmo spēli šodien aizvadīja arī Sofijas "CSKA". Lai arī reti kurš cerēja, ka laukumā tiks Morozs, tā notika. Viktors spēlē iesaistījās jau no pirmās minūtes, laukumā kopumā pavadot 63 minūtes. Viņš tika nomainīts, kad rezultāts uz tablo bija jau 4:0 "CSKA" labā. Spēles teksta tiešraidē Viktors ne ar ko neizcēlās.

Kopumā "CSKA" izskatījās krietni vien labāk par "Lokomotiv". Jau spēles pirmajā puslaikā tika gūti divi vārti (pēc stūra sitiena un pretuzbrukumā), bet nākamajās 45 minūtēs pretinieku vārtsargs tika pārspēts vēl trīs reizes. Interesanti, ka pēdējās 20 minūtes "CSKA" spēlēja mazākumā.

Atgādināsim, ka Morozs netika pat pieteikumā Eiropas līgas 3. kārtas kvalifikācijas spēlēs pret "Derry", bet vēl pirms tam bija ļoti reāla viņa pārcelšanās uz Ķīnu.

Cits Latvijas futbolists Vladislavs Gabovs devies uz pārbaudi Ukrainas klubā "Zakarpattia", kuru trenē Latvijā labi pazīstamais Igors Gamula. Tieši Gamulas vadībā iepriekšējā sezonā Gabovs kļuva par vienu no lielākajiem LMT Virslīgas atklājumiem. Šodienas spēlē pret "Metalist" (0:2) viņš gan laukumā nedevās un nebija pat komandas pieteikumā. Sezonu Gabovs uzsāka Daugavpils "Dinaburg".

Izmantotie resursi:
championat.ru
gong.bg


, 2009-08-09 19:19, pirms 15 gadiem
Eiropas kausu speles nespele.. bet te. spelee.. ceru ka tagad stabildi speles sakumsastavaa..
, 2009-08-09 19:19, pirms 15 gadiem
mmhm
labi ka tiek vispār spēlēt..
un ja uzticēsies tad arii izcelsies
petričam šo kandidatuuru vajadzeja nopietnāk izskatiit.
, 2009-08-09 19:26, pirms 15 gadiem
bet nu drizak treneris deva atputu vadošajiem paris speletajiem.. Lidzigi kā Ventspils..
, 2009-08-09 19:39, pirms 15 gadiem
Man gribetos redzet Morozu uz kadu Lavijas izlses speli, vismaz kandidatos
, 2009-08-09 21:19, pirms 15 gadiem
ja preks ronalduu nav slikti.
, 2009-08-09 22:00, pirms 15 gadiem
siikais62 rakstīja: Man gribetos redzet Morozu uz kadu Lavijas izlses speli, vismaz kandidatos
Vispār jau viņš Latvijas izlasē 29 spēles paspējis nospēlēt
, 2009-08-10 09:16, pirms 15 gadiem
Patīkami dzirdēt, ka viņam dota iespēja sevi apliecināt. Lai arī ar neko tādu, īpašu izcēlies nav, prieks, ka vispār dabūjis spēlēt. Ceru, ka šī nebūs pēdējā spēle šosezon viņam tur. Tie bulgāri ir stulbi, ka neizmanto Viktoru. Viņam ir ļoti spēcīgs sitiens!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.