Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Vaņins rezervē Šveicē, Doroševs kārtējo reizi nepārspēts Lietuvā

Vaņins rezervē Šveicē, Doroševs kārtējo reizi nepārspēts Lietuvā
Andris Vaņins un "Zürich"
Foto: EQ Images/FCZ

Trīs neuzvarētu spēļu sēriju Šveices Superlīgā izdevies pārtraukt Latvijas izlases pamatvārtsarga Andra Vaņina pārstāvētajai "Zürich", kas viesos ar 1:0 pārspēja "Thun".

Latvijas pašreiz labākais vārtsargs Andris Vaņins "Zürich" rindās laukumā nebija devies jau kopš 18. februāra, kad komanda nospēlēja neizšķirti ar "Luzern" (1:1). Diemžēl tas nenotika arī šovakar, "Zürich", pateicoties Mihaela Fraja 50. minūtē izdarītajam precīzajam sitienam, ar 1:0 pieveicot turnīra vidusdaļas komandu "Thun".

Izcīnītā uzvara ļāva Cīrihes komandai divas kārtas pirms Šveices Superlīgas čempionāta noslēgumam ar iekrātiem 45 punktiem apsteigt "St. Gallen" un atgūt ceturto pozīciju, kas komandai garantētu dalību UEFA Eiropas līgas nākamās sezonas kvalifikācijas turnīrā.

Lietuva

Daudz sekmīgāk klājas citam vārtsargam Pāvelam Doroševam, kurš Klaipēdas "Atlantas" vārtos palicis nepārspēts trijās no pēdējām četrām spēlēm. Šovakar Baltijas jūras piekrastes pilsētu derbijā klaipēdieši ar 2:0 izbraukumā apspēlēja "Palangu".

"Atlantas" vienībai šī bija trešā uzvar pēdējos četros mačos, kas komandai ar iegūtiem 18 punktiem Lietuvas "A Lyga" čempionātā ļāvis nostiprināties pirmajā četriniekā. Pārliecinoša līdere ar 30 punktiem ir pašreizējā valsts čempione Marijampoles "Sūduva".

Polija-2

Visbeidzot smagu zaudējumu Polijas 1. līgā piedzīvojusi Valērija Šabalas Belsko-Bjalas "Podbeskidzie", kas ar 0:3 kapitulēja Katovices "GKS". Uzbrucējs laukumā bija no zvana līdz zvanam.


, 2018-05-10 02:13, pirms 6 gadiem
Interesanti, vai Andris vasarā meklēs jaunu komandu vai tomēr pirms Nāciju Līgas mēģinās atgūt Cīrihes pamatvārtsarga vietu. Ņemot vērā to, ka izlasei būs jauns treneris un Šteinbors, kurš labi cīnās Polijas Ekstraklasē, Andrm elpo pakausī, spēļu prakses iegūšana pirms Baltijas kausa un Nāciju Līgas būtu pietiekami svarīga lieta.
, 2018-05-10 03:29, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Interesanti, vai Andris vasarā meklēs jaunu komandu vai tomēr pirms Nāciju Līgas mēģinās atgūt Cīrihes pamatvārtsarga vietu. Ņemot vērā to, ka izlasei būs jauns treneris un Šteinbors, kurš labi cīnās Polijas Ekstraklasē, Andrm elpo pakausī, spēļu prakses iegūšana pirms Baltijas kausa un Nāciju Līgas būtu pietiekami svarīga lieta.
Manuprāt, Šteinbors jau kādu laiku būtu liekams kā izlases Nr.1.
, 2018-05-10 23:16, pirms 6 gadiem
puslaiks rakstīja: Manuprāt, Šteinbors jau kādu laiku būtu liekams kā izlases Nr.1.
Nevar nepiekrist. Šobrīd izlasē aizvadītas 4 spēles, diemžēl tajā skaitā izlasei neveiksmīgie mači pret Gruziju un Gibraltāru.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".