Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bulvītis pirmo reizi sākumsastāvā Šveicē, Vaņinam zaudējums pastarītei

Bulvītis pirmo reizi sākumsastāvā Šveicē, Vaņinam zaudējums pastarītei
Nauris Bulvītis
Foto: Gerry Frei (aargauerzeitung.ch)

Šveices futbola Superlīgā spēles aizvadījušas Latvijas futbolistu Andra Vaņina un Naura Bulvīša pārstāvētās komandas, kuras gan mačus noslēdza ar dažādām sekmēm.

Nauris Bulvītis pēc pagājušajā nedēļā piedzīvotās debijas Šveices Superlīgā šodien pirmo reizi izgājis „Aarau” komandas sākumsastāvā mačā pret līgas trešo spēcīgāko komandu „Grasshopper”. „Aarau” izvirzījās vadībā pirmajā puslaikā ar 2:0 un prata vadību nosargāt līdz spēles beigām, uzvarot izbraukumā ar 2:1. Bulvītis laukumā pavadīja visas 90 minūtes.

Vārtsargs Andris Vaņins tikmēr ieņēma savu ierasto vietu „Sion” vārtos mačā pret līgas pēdējās vietas īpašnieci ”Lausanne Sport”, kura 19 spēlēs bija pratusi izcīnīt vien septiņus punktus. Vaņins bija spiests kapitulēt jau piektajā minūtē, tiesa, puslaika otrajā pusē „Sion” rezultātu izlīdzināja. Punktu par neizšķirtu gan iegūt neizdevās, jo Vaņinu vēlreiz pārspēja francūzis Joriks Ravē, bet 75. minūtē „Sion” arī palika mazākumā un piedzīvoja zaudējumu 1:2. Komanda līdz ar to saglabā savu devīto, priekšpēdējo vietu Superlīgā, bet „Aarau” ir astotajā vietā, apsteidzot „Sion” par pieciem punktiem.

Savukārt vakardienas mačā Kaspara Gorkša „Reading” Anglijas „Championship” turnīrā jau mača sākumā palika mazākumā pret „Sheffield Wednesday”, turklāt šī noraidījuma dēļ „Reading” pretinieki arī ieguva tiesības uz 11 metru soda sitienu un 0:1. Gorkšs devās pamatsastāvā un aizvadīja visu maču, taču „Reading” ielaida arī otrus vārtus un zaudēja ar 0:2.

Pārbaudes spēlē Kijevas „Dinamo” sastāvā piedalījies Vitālijs Jagodinskis, kurš palīdzējis ar 2:1 pirmajā puslaikā uzvarēt Dānijas „Elfsborg”. Slikto laika apstākļu dēļ komandas gan vienojās, ka ar vienu puslaiku pietiks, un mačs tika pārtraukts.

Tikmēr uz treniņnometni Spānijā devusies Maskavas CSKA, tiesa, tās pussargs Aleksandrs Cauņa kopā ar komandu nav devies. Cauņa šovakar lidos uz Vāciju, kur viņam tiks veiktas medicīniskās pārbaudes, paziņojis komandas treneris Leonīcs Sluckis. Treniņnometnes laikā CSKA aizvadīs mačus ar Ukrainas klubiem Harkovas "Metallurg" un Dņepopetrovskas "Dnepr".

Izmantotie resursi:
MATCH REPORT
"Динамо" - "Эльфсборг" 2:1. Команды...
Армейцы отправляются в Испанию | Новости клуба...


, 2014-02-09 16:54, pirms 10 gadiem
Bulvītis labi nospēlējis!
Izskatās ka sion patiešām grib mēnesi bez algām dzīvot!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-09 18:28, pirms 10 gadiem
Prieks, ka Bulvītim pilna spēle, jāvēl nostiprināties Aarau pamatsastāvā. Sion bardaks mazākā formā, bet turpinās? Un kas Cauņam, ka atkal uz pārbaudēm jādodas? Viņš taču jau bija sācis ar komandu kopējā grupā trenēties.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".