Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Morozam vārti Bulgārijā

Morozam vārti Bulgārijā
Viktors Morozs
Foto: www.cska.bg

Šodien trešo spēli Albenas kausa izcīņā aizvadīja Sofijas "CSKA", kas ar 2:0 pieveica Plovdidas "Lokomotiv". Ar precīzu raidījumu šajā mačā izcēlās arī mūsu pussargs Viktors Morozs. Savukārt Staņislava Pihocka pārstāvētā "Cherno More" ar mūsu futbolistu ierindā vakar ar 2:1 pārspēja "Beroe".

Šodien Albenas kausa izcīņā futbolā A grupā norisinājās pēdējās spēles. Trešo uzvaru trijos mačos izcīnīja Viktora Moroza pārstāvētā Sofijas "CSKA", kas šodien ar 2:0 pieveica Plovdidas "Lokomotiv". Morozs laukumā pavadīja pirmo puslaiku (šajā pārbaudes turnīrā iespēja tiek dota visiem futbolistiem, tāpēc nav jābrīnās, ka teju neviens nenospēlē visas 90 minūtes) un 19. minūtē atklāja rezultātu, pēc Toneva centrējuma precīzi raidot bumbu pretinieku vārtos ar galvu. Vēl mūsu futbolists 45 minūšu laikā izcēlās ar neprecīzu sitienu ar galvu.

Ar trim uzvarām trijās spēlēs "CSKA" ieņēmusi 1. vietu A grupā un gaida savus pretiniekus pusfinālā. Tie būs zināmi pēc rīt gaidāmajām B grupas cīņām. Vakar B grupā tika aizvadīta otrā spēļu kārta. Staņislava Pihocka pārstāvētā Varnas "Cherno More" ar 2:1 pieveica "Beroe". Pihockis laukumā devās 55. minūtē un ar aktīvu sniegumu saasināja mača gaitu, palīdzēdams komandai tikt pie otrā vārtu guvuma. Tiesa gan, neilgi pirms mača beigām mūsu aizsargs nesapratās ar savu vārtsargu, un Pihocka sedzamais to izmantoja, samazinādams rezultāta starpību.

Jau ziņojām, ka "Cherno More" atteikusies Pihocki palaist uz Latvijas U-21 izlases pulcēšanos Rīgā. Rīt "Cherno More" aizvadīs grupas pēdējo spēli, tiekoties ar Mezdras "Lokomotiv". Savukārt 12. februārī sāksies pusfināli, kuros vietu jau nodrošinājuši abi mūsu futbolistu pārstāvētie klubi.

Izmantotie resursi:
cska.bg


, 2009-02-09 16:56, pirms 15 gadiem
Malachi.Zheel protams ka nelaizh uz U-21.Gadiijumaa tas nav pret uefa noteikumiem??
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.