Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Mežeckis un G.Silagailis, visticamāk, paliks "Cork City"

Mežeckis un G.Silagailis, visticamāk, paliks "Cork City"
Roberts Mežeckis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latviešu futbolisti Roberts Mežeckis un Guntars Silagailis pēc pagājušajā nedēļā izietā pārbaudes laika Īrijas Premjerlīgas kluba "Cork City" rindās, visticamāk, karjeru turpinās šajā komandā.

Jau ziņojām, ka pagājušajā nedēļā pārbaudes laiku Īrijas Premjerlīgas klubā "Cork City" izgāja trīs Latvijas futbolisti - aizsargs Roberts Mežeckis, pussargs Gints Freimanis un uzbrucējs Guntars Silagailis, turklāt visi trīs ir brīvie aģenti. Pēc sestdien notikušās pārbaudes spēles, kurā piedalījās visi mūsējie, bet "Cokr City" ar 0:1 piekāpās "Waterford United", palikt komandā un parakstīt līgumu ar "Cork City" piedāvāts Mežeckim un Silagailim.

"Man un Robertam tika piedāvāts noslēgt līgumu uz vienu gadu. Visdrīzāk, "Cork City" arī palikšu. Komanda ir visai spēcīga, arī treneris - diezgan prātīgs, bet ar lielām ambīcijām. Klubs patika, tagad jāpiezvana un jādod atbilde. Nākamās nedēļas sākumā tad droši vien lidošu un parakstīšu līgumu," sarunā ar eSports.lv šodien pastāstīja Guntars Silagailis, kurš pērn spēlēja Rēzeknes "Blāzmā" un "Rīgā".

"Uz pārbaudi bijām kādi septiņi futbolisti, bet palikt piedāvāja tikai mums diviem. Freimanim diemžēl atteica. Par Mežecka domām saistībā ar līguma parakstīšanu negribētos atbildēt, bet sapratu, ka arī viņš ir gatavs palikt, ja pēkšņi neuzradīsies citi varianti."

Roberts Mežeckis pērn spēlēja "Rīgā", bet sezonu noslēdza "Skonto", palīdzēdams komandai izcīnīt 3. vietu Latvijas čempionātā.


, 2009-02-09 17:41, pirms 15 gadiem
ļoti labi
, 2009-02-09 17:57, pirms 15 gadiem
tas ir par labu LV izlasei..!!
, 2009-02-09 18:16, pirms 15 gadiem
neslitki! īru čempis nebūt nav slikts! un tur arī lielaka iespeja sevi labi parādīt un tad kas zin! varbūt tiek uz anglijas otro līgu vai trešo!
, 2009-02-09 18:22, pirms 15 gadiem
Škiet atkārtojās kaut kas līdzīgs kā savulaik ar Paharu - pietiek vienam no Latvijas tikt un uz citiem arī tajā reģionā sāk skatīties.
Tagad celmlauzis Gorkšs...
, 2009-02-09 18:42, pirms 15 gadiem
Banzai rakstīja: neslitki! īru čempis nebūt nav slikts! un tur arī lielaka iespeja sevi labi parādīt un tad kas zin! varbūt tiek uz anglijas otro līgu vai trešo!
Vislabākais ir tas, ka šādi Virslīgā atbrīvojas vieta vairākiem jaunajiem spēlētājiem.
, 2009-02-09 18:46, pirms 15 gadiem
Nevajag lolot ilūzijas, ka Īrijas čempis ir ahūna spēcīgs. Tikai bišku spēcīgāks kā LMT virslīga, bet ar labākām perspektīvam tikt Coca-cola 1 vai Coca-cola 2 čempjos Anglijā. Katru gadu pāris čalīši no Īrijas čempja aizceļo uz Anglijas pēc spēka trešajām, ceturtajām līgām
, 2009-02-09 18:52, pirms 15 gadiem
Banzai rakstīja: neslitki! īru čempis nebūt nav slikts! un tur arī lielaka iespeja sevi labi parādīt un tad kas zin! varbūt tiek uz anglijas otro līgu vai trešo!
Īru čempis ir tiešām labs un ļoti labā uzmanības centrā no blakusvalstīm.. turpat Skotija, Velsa, UK ....
, 2009-02-09 20:07, pirms 15 gadiem
manas prognozes piepildījās daļēji
, 2009-02-09 21:15, pirms 15 gadiem
cik šiem gadi?
, 2009-02-09 21:21, pirms 15 gadiem
Silagailim ja nemaldos ir 20...
, 2009-02-09 21:25, pirms 15 gadiem
youtube.com: YouTube - Cork City 2-2 FC Haka

Rekur mazs ieskatiņš. Par LMT čempi stabili labāks. apmēram varētu būt kāda Anglijas 3 līga, tāds pats spēku samērs.
Galvenais lai tiek spēlēt!
, 2009-02-09 21:36, pirms 15 gadiem
Nu Īrijas čempis viennozīmīgi vājāks par Skotijas.Un Latvijas klubi eirokausos īrus ir apspēlējuši ne reizi vien ,ja mani neviļ atmiņa.Bet bada laikos velns mušas ēd.
, 2009-02-09 23:30, pirms 15 gadiem
zheel ka nebuushu wairs Korkaa...buutu feins iemesls iet uz futeni! IIsteniibaa chaljiem tur patiks, Korka feina vieta! un futeni tur arii maak speeleet....vieteejais iiru futbols gan ir daudz populaaraaks, moshk der pameeeginaat speekus arii tajaa futbol-regbij-un-volej apvienojumaa!
, 2009-02-09 23:49, pirms 15 gadiem
alguns rakstīja: Nu Īrijas čempis viennozīmīgi vājāks par Skotijas.Un Latvijas klubi eirokausos īrus ir apspēlējuši ne reizi vien ,ja mani neviļ atmiņa.Bet bada laikos velns mušas ēd.
Līmenis varbūt daudz augstāks arī nav, bet tas šajā gadījumā arī varētu nebūt pats svarīgākais.
Kas ir svarīgāk - alga un sadzīves apstākļi varētu būt labāki (pieļāvums) un kaimiņu (skotu un angļu) klubu uzmanība (kas pilnīgi noteikti ir lielāka nekā spēlējot LMT Virslīgā), kas dod iespēju pakāpties līmeni augstāk.
, 2009-02-10 00:13, pirms 15 gadiem
Īrijas čempī var labāk atrādīties Anglijas klubiem no zemākām līgām (labāk nekā Latvijā), ja izcelies, bet pats čempionāts ir visai zemā līmenī, sliktāks vēl par Virslīgu. Paskatieties taču Eirokausu rezultātus, kur ir tie īru klubi - vēl zem mums, vienu gadu škiet Ventpils kaut kādus īrus sakapāja (es nedomāju Linfield no ZĪra, bet no īstās Īrijas). Un labākos īru futbolistus jau angļi un skoti aplasa vēl no jauniešu komandām. Ja spēlētājs netiek jau jauniešu vecumā pāri jūrai, tad labākajā gadījumā to vēlāk no Īrijas čempionāta kāda zemāka līga paņem.
, 2009-02-10 00:20, pirms 15 gadiem
youtube.com: YouTube - Cork City 2-2 FC Haka

Kur tu kaut kādu līmeni sameklēji? Sētas čempionātu ieskaitē varbūt. Kā somi šos izģērba sākumā, palaiž garām un ļauj iesist, tad vēl iziet piespēle pa zemi tieši caur centru (4 īri apkārt bolās). Un tā nav nekāda Barcelona, pret ko šie spēlē - somi!!! Tas, ka briti māk iecentrēt un uzsist, to visi zin, to māk jebkuras līgas komandas izdarīt, bet spēles līmenis sākas 1.kārt no aizsardzības. Pāris labiem centrējumiem un veiksmīgām izpēlēm neko izdarīt nevar.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.