Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Kārlis Justovičs

Juhņevičam un Dobrecovam kārtējā sagrāve Lietuvas čempionātā

Juhņevičam un Dobrecovam kārtējā sagrāve Lietuvas čempionātā
Ņikita Juhņevičs. Foto: atlantas.lt

Lietuvas "A Lyga" mačā pussargu Ņikitas Juhņeviča un Devida Dobrecova pārstāvētā Klaipēdas "Atlantas" savā laukumā ar rezultātu 1:4 kapitulēja "Panevėžys" vienībai, piedzīvojot ceturto zaudējumu pēc kārtas.

Juhņevičs devās "Atlantas" pamatsastāvā, 27. minūtē nopelnot brīdinājumu, savukārt Dobrecovs palika uz klaipēdiešu rezervistu soliņa. 12. minūtē viesi no Panevēžas izvirzījās vadībā, taču turpinājumā 35. minūtē Darvids Šerns panāca izlīdzinājumu 1:1.

Otrajā puslaikā laika posmā no 56. līdz 72. minūtei "Panevėžys" guva trīs bezatbildes vārtus, nodrošinot sev pārliecinošu panākumu. Līdz ar to "Atlantas" pēdējās trīs spēlēs kopumā ir ielaidusi 18 vārtus, ar 31 mačā izcīnītiem 26 punktiem saglabājot sesto vietu kopvērtējumā.

Lietuvas čempionātā "Atlantas" vēl aizvadīs cīņas ar Viļņas "Žalgiri" (22. novembrī) un Kauņas "Žalgiri" (27. novembrī). Jāatgādina, ka novembra sākumā komandas galvenā trenera posteni atstāja Viktors Dobrecovs.


Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".