Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Dubra atkal nospēlē visu maču, BATE izcīna piekto uzvaru

Dubra atkal nospēlē visu maču, BATE izcīna piekto uzvaru
Kaspars Dubra
Foto: fcbate.by

Baltkrievijas čempionātā šovakar uzvaru izcīnīja Kaspara Dubras Borisovas BATE, kas savā laukumā ar 3:0 pieveica „Slutsk”, visus trīs vārtus gūstot otrajā puslaikā.

Dubra spēli sāka BATE komandas pamatsastāvā un aizvadīja visu maču. Baltkrievijas čempionāta kopvērtējumā BATE 16 punktiem sešās spēlēs ieņem līderpozīciju, tuvāko sekotāju Minskas „Isloch” apsteidzot par trim punktiem. Dubra šosezon visas sešas spēles aizvadījis „no zvana līdz zvanam”, bet iepriekšējā kārtā guva arī pirmos vārtus.

Šveices Superlīgas čempionātā „Sion” ar Andri Vaņinu rezervē savā laukumā ar 2:1 pieveica Bernes „Young Boys” futbolistus. „Sion” komanda ar 47 punktiem 32 spēlēs nostiprinājās ceturtajā vietā, kas kā pēdējā dod iespēju startēt Eirokausos. Vaņins nepiedalījās jau trešajā spēlē pēc kārtas.

Austrijas čempionātā zaudējumu cieta Vitālija Maksimenko pārstāvētais „Mattersburg”, kas savā laukumā ar 0:2 atzina Vīnes „Rapid” pārākumu. Maksimenko mačam bija pieteikts, bet laukumā neizgāja. Divas kārtas līdz turnīra beigām „Mattersburg” ar 38 punktiem ieņem pirmspēdējo, devīto vietu, par sešiem punktiem apsteidzot pēdējā vietā esošo „Grodig”, pret ko būs jāspēlē čempionāta pēdējā kārtā. Augstāko divīziju pametīs tikai pēdējās vietas ieguvējs.

Tikmēr Kipras čempionātā cīņās par vietas saglabāšanu augstākajā divīzijā zaudējumu ar Jāni Krūmiņu vārtos piedzīvoja „Paphos”, kas viesos ar 0:1 piekāpās „AEL Limassol”. „Paphos” ar 35 punktiem ieņem pēdējo, sesto vietu, par trim punktiem atpaliekot no ceturtās un piektās vietas īpašniekiem. Augstāko divīziju pametīs tikai pēdējās vietas ieguvējs. Pēdējā kārtā „Paphos” tiksies tieši ar piektajā vietā esošo „Achnas”.

Izmantotie resursi:
flashscores.co.uk