Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels stāsta par pāreju uz Poliju un ukraiņu uzmākšanos

Andris Liepa
Andris Liepa

Rakels stāsta par pāreju uz Poliju un ukraiņu uzmākšanos
Deniss Rakels
Foto: Aigars Prūsis

Polijas medijos joprojām lielu interesi izraisa Ļubinas „Zaglebie” jaunpienācējs Deniss Rakels – pagājušās sezonas rezultatīvākais Virslīgas futbolists. Rakels pastāstījis, kā notikusi viņa pārcelšanās uz „Zaglebie”.

Kā tur bija ar Kazaņas „Rubin”, UEFA Čempionu līgas kluba, interesi? Izskatās, ka „Zaglebie” prata tevi pārtvert, jo pārliecināja, ka „Rubin” līmenis tev pagaidām ir par augstu.
Krievi mani vēroja pagājušajā ziemā. Toreiz man ļoti labi gāja pārbaudes turnīrā Maskavā. No tā brīža viņi par mani interesējās. Varēju parakstīt līgumu ar „Rubin”, man tas pat jau bija uz rokas. Tas nebija kaut kāds pagaidu dokuments, bet gan jau gatavs oficiāls līgums. Tomēr pēc divām dienām telefoniski uzzināju par „Zaglebie” interesi. Man bija tikai divas stundas, lai izlemtu, kur gribu spēlēt. Pēc apspriešanās ar saviem vecākiem nolēmu, ka labāk doties uz Poliju. Šādu lēmumu palīdzēja izvēlēties fakts, ka Polijā tiktu pie regulāras spēļu prakses. „Rubin” ir liels daudzums lielisku spēlētāju. Tur man būtu bijis grūti izsisties līdz pamatsastāvam, varbūt tas beigtos ar īri.

Dzirdējām, ka jau tad, kad ieradies uz „Zaglebie” treniņnometni, kāds tevi tur vēl mēģināja pierunāt mainīt lēmumu un iet uz citu klubu...
Tā ir tiesa. Kad biju „Zaglebie” treniņnometnē, man zvanīja Ļvovas „Karpaty” pārstāvji. Teica man, lai visu pametu, sakravāju somas un braucu uz Ukrainu pie viņiem. Atteicu, ka vēlos spēlēt šeit un ka neākstīšos. Viņi nelikās mierā un teica „tad mēs atbrauksim pie tevis”. Es gan cieši turējos pie sava. Pateicu, ka nekur nebraukšu, un beigās viņi padevās. Tagad viss ir nokārtots, man ir parakstīts līgums ar „Zaglebie” un esmu ļoti apmierināts.

Izmantotie resursi:
SPORT: Oficjalny serwis Przegl±du Sportowego....

 +14 [+] [-]

, 2011-02-08 14:10, pirms 13 gadiem
Lai veicas Denisam Polijā! Manuprāt pareizs lēmums, jo futbolistam viss vēl priekšā un Rubina ej sazin kas būtu sanācis...Daudzi ir mēģinājuši uzlekt augstāk par savām spējām, pēc tam pie spēlēšanas netiek, vai izīrē kautkādiem klubiem un spēlētājs regresē...

  +7 [+] [-]

, 2011-02-08 14:38, pirms 13 gadiem
iedomajaties, euro2012 nenotiek, jo ukraini nozagusi poliem talantigu uzbruceju, bet polu paslepnums nelauj ar tadiem ''zagliem'' kopigi rikot cempionatu

  +9 [+] [-]

, 2011-02-08 14:54, pirms 13 gadiem
Izskatas ka no Rakela tiesam var sanakt kaut kas loti,loti labs

  +2 [+] [-]

, 2011-02-08 16:07, pirms 13 gadiem
emjay rakstīja: Lai veicas Denisam Polijā! Manuprāt pareizs lēmums, jo futbolistam viss vēl priekšā un Rubina ej sazin kas būtu sanācis...Daudzi ir mēģinājuši uzlekt augstāk par savām spējām, pēc tam pie spēlēšanas netiek, vai izīrē kautkādiem klubiem un spēlētājs regresē...
labi,saprotot ka Rubin līmenis,Denisam var izrādīties pa augstu,un viņš tiek izīrēts kādam citam klubam,kur tiek pie spēlēšanas....uz kāda pamata viņš regresēs šai klubā(vēl nevienam nezinot kas tas būtu par klubu),bet polijā viss būs oki?

  -1 [+] [-]

, 2011-02-08 16:10, pirms 13 gadiem
Bronsons rakstīja: labi,saprotot ka Rubin līmenis,Denisam var izrādīties pa augstu,un viņš tiek izīrēts kādam citam klubam,kur tiek pie spēlēšanas....uz kāda pamata viņš regresēs šai klubā(vēl nevienam nezinot kas tas būtu par klubu),bet polijā viss būs oki?
Visdrīzāk tad izīrētu uz krievu 1. līgu. Vismaz tā tur parasti notiek. Tad jau labāk Polija.

     [+] [-]

, 2011-02-08 16:54, pirms 13 gadiem
Pilnīgi pareizi. Nav ko ākstīties. Es arī domāju, ka pāreja uz Poliju bija pareizs lēmums. To gan mēs vēl manīsim, bet nu uz Rubin tiešām jēgas lielas doties nebija, un tie ukraiņi tā it kā būtu kāds Madridas Real. Lai veicas Denisam Zaglebie rindās!

     [+] [-]

, 2011-02-08 18:20, pirms 13 gadiem
Bronsons rakstīja: labi,saprotot ka Rubin līmenis,Denisam var izrādīties pa augstu,un viņš tiek izīrēts kādam citam klubam,kur tiek pie spēlēšanas....uz kāda pamata viņš regresēs šai klubā(vēl nevienam nezinot kas tas būtu par klubu),bet polijā viss būs oki?
Palasi interviju ar Verpakovski, kur viņš stāsta kā treneri attiecas pret spēlētājiem, kas ir atnākuši uz īri.

     [+] [-]

, 2011-02-08 19:57, pirms 13 gadiem
(Bronsons citāts) Vecīt tas ir futbols, un tādam jaunam čalim kā Rakels ir tikai jāmočī lai pieliktu meistarībā un pieredzē! Tu pats vispār domā ka viņš tur regulāri spēlēs un izsitīsies? Polijā līmenis labs, lai spēlē galugalā 2trais klubs tikai un vieglāk izsisties starp uzbrucējiem!

     [+] [-]

, 2011-02-08 20:32, pirms 13 gadiem
veiksmi!