Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Grigorčuks aicina arī Koliņko

Grigorčuks aicina arī Koliņko
Aleksandrs Koliņko
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Uz pārbaudi Ukrainas Premjerlīgas klubā Zaporožjes "Metallurg" devies Latvijas izlases un FK "Ventspils" vārtsargs Aleksandrs Koliņko. Viņš ir jau trešais ventspilnieks, kas "Metallurg" šobrīd iztur pārbaudes laiku.

Vakar jau ziņojām, ka uz treniņnometni Spānijā, kas ilgs līdz 21. februārim, kopā ar mums labi zināmā speciālista Romana Grigorčuka vadīto Ukrainas Premjerlīgas klubu Zaporožjes "Metallurg" devušies divi "Ventspils" pussargi - moldāvs Igors Cigirlašs (25) un mūsu pašu jaunais talants Jevgeņijs Kosmačovs (21). Grigorčuks, kurš, strādājot Ventspilī vairākus gadus, abus šos futbolistus un viņu meistarību zina ļoti labi, gan Cirirlašu, gan Kosmačovu jau tuvākajās dienās vēlas oficiāli piesaistīt savam klubam.

Šodien kļuvis zināms, ka 23 spēlētāju, kas Ukrainas Premjerlīgas otrajai daļai "Metallurg" rindās trenēsies Spānijā, sarakstā iekļauts arī mūsu izlases vārtsargs Aleksandrs Koliņko (34), kuram arī ir līgumsaistības ar "Ventspili". Pieredzējušais vārtsargs "Metallurg" būs uz pārbaudes laiku - ja viss būs kārtībā, arī viņš varētu papildināt Zaporožjes kluba rindas.

Spānijā "Metallurg" aizvadīs četras pārbaudes spēles: 10. februārī pret Krakovas "Wisla" (Polija), 14. - pret "Randers" (Dānija), 17. - pret Plzeņas "Viktoria" (Čehija), bet 20. datumā pretī stāsies viena no vadošajām Krievijas komandām Maskavas "Spartak". Ukrainas čempionāts atsāksies 27. februārī. "Metallurg" pēc 17 aizvadītām spēlēm ar 16 punktiem ieņem 12. vietu 16 komandu konkurencē.

Izmantotie resursi:
football.ua


, 2010-02-08 17:36, pirms 14 gadiem
ja kolinko aizies tad kas staves vartos Vemtspils komanda
, 2010-02-08 17:37, pirms 14 gadiem
Prieks ka Grigorčukam patīk FK Ventspils spēlētāji, bet kas tad paliks Ventspilī? Un viņi vispār par jaunu vārtsargu domā? Tā jau komandā ir tikai 1 vārtsargs, vēl tas ir jāatdod. Bet Metalurh vismaz normālas draudzības spēles!
, 2010-02-08 17:40, pirms 14 gadiem
vismaz sim bus spelu prakse... Vajag mums sakarigu 2o vartsargu... Pietam nav vins vel tik vecs... Ka sacit vartsarga labakie gadi...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-08 17:42, pirms 14 gadiem
pe4a12 rakstīja: ja kolinko aizies tad kas staves vartos Vemtspils komanda
Vemtspils?????
, 2010-02-08 17:49, pirms 14 gadiem
Chocolate rakstīja: Viņiem ir tas baltkrievs, viņš arī ir tīri labs.
Bet, man liekas ka viņs tikai bija uz sezonu Ventspilī, tad jau drošvien ļaus sevi parādīt jaunajiem, vainu kādu izīrēs vietējo.
Ja nemaldos, tad baltkrievs jau ir vēsture un ir pametis klubu. Bija pat raksts.
, 2010-02-08 17:52, pirms 14 gadiem
Chocolate rakstīja: Viņiem ir tas baltkrievs, viņš arī ir tīri labs.
Bet, man liekas ka viņs tikai bija uz sezonu Ventspilī, tad jau drošvien ļaus sevi parādīt jaunajiem, vainu kādu izīrēs vietējo.
Savukārt baltkrievu vārtsargs Pāvels Česnovskis (22) pēc pavadītā pusgada "Ventspilī" nolēmis pamest komandu un meklēt jaunu darba vietu.

ww.sportacentrs.com: Koliņko atrādīsies "Sibirj", Cigirlašs - "Baku"
, 2010-02-08 18:08, pirms 14 gadiem
sviests
, 2010-02-08 19:09, pirms 14 gadiem
Labas ziņas. Ukrainas čempionāts ir augsta līmeņa turnīrs. Nebūtu ne mazāko iebildumu tur redzēt arī Koļinko. Par FKV nav vērts uztraukties. Baltkrievs Česnovskis vairs neesot komandā, toties vēl ir Eltermanis, kurš gan varētu pāriet uz Daugavu. Bet tās pagaidām ir tikai baumas. Diguļovs ir beidzis karjeru. Gan jau FKV atrastu vārtsargu - kādu labu ārzemnieku, sliktākajā gadījumā tas pats jaunais Sazonovs ir ļoti labs. Gan jau mūsu itālis izdomās, ko darīt šajā sakarā!

Uz Ukrainu!
, 2010-02-08 20:04, pirms 14 gadiem
ja nu Sazonovs ir loti labs, tad kapec sliktakaja gadijuma?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-02-08 21:38, pirms 14 gadiem
Bluz rakstīja: ja nu Sazonovs ir loti labs, tad kapec sliktakaja gadijuma?
Tāpēc, ka līdz šim viņš spēlējis tikai Tranzītā. Nezinu, vai spētu iejusties uzreiz kā pirmais GK!
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.