Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Matīss Kļaviņš

Gauračs: "Žēl, ka tā sanāca"

Gauračs: "Žēl, ka tā sanāca"
Edgars Gauračs

Vēl vienus vārtus Viaredžio notiekošajā Karnevāla Kausa ietvaros guvis Edgars Gauračs, bet viņa pārstāvētā "Ascoli" jauniešu komanda dramatiskā trillerī pēcspēles 11 metru soda sitienos piekāpās "Vicenza".

Spēles pamatlaikā, par spīti tam, ka "Ascoli" jauniešu komandai bija vairākas labas iespējas gūt vārtus, rezultātu nevienai no komandām atklāt neizdevās. Pirmajā papildlaika puslaikā ar precīzu sitienu izcēlās Edgars Gauračs, bet 4 minūtes pirms papildlaika beigām Zentils no "Vincenza" pamanījās rezultātu izlīdzināt. Pēcspēles 11 metru soda sitienos ar 5:3 pārāki bija "Vincenza" futbolisti, kuri iekļuva turnīra pusfinālā.

Edgars Gauračs laukumā devās otrajā puslaikā (vakar pret "Guarani" Gauračs spēlēja visas 90 minūtes) un guva vienīgos vārtus savas komandas labā. 11 metru "loterijā" mūsu futbolists dalību neņēma. Pēc spēles Edgars piekrita atbildēt uz dažiem eSports.lv jautājumiem.

Kāda izdevās spēle, un kā guvi vārtus?
Šodien pārsvars bija mūsu komandas pusē, bet ļoti žēl, ka nespējām pārsvaru pārvērst rezultātā, un "Vincenza" mūs izslēdza no turnīra. Laukumā devos otrajā puslaikā, papildlaika pirmajās 15 minūtēs guvu vārtus - pretinieku aizsargs kļūdījās, es to izmantoju un izgāju viens pret vārtsargu. Otrajā papildlaika puslaikā pretinieki pamanījās izlīdzināt un nācās sist pendeles. Man bija jāsit sestajam, bet, tā kā "Vincenza" vārtsargs pamanījās atsist divus "Ascoli" raidījumus, līdz sestajiem sitējiem nemaz nenonāca. Šodien atgriežamies mājās un sākam gatavoties dublieru čempionātam.

Kā guvi vārtus pret "Guarani", un kāds iespaids palika par paragvajiešu komandu?
Komandas biedrs deva piespēli, otrs "Ascoli" uzbrucējs bumbu palaida garām un nonācu viens pret vārtsargu, savu iespēju izmantoju, un sanāca, ka tie bija uzvaras vārti. Ar astotdaļfināla izlozi paveicās, "Guarani" nav pārāk stipra komanda, tiesa, pamanījās aizsūtīt mājās "AC Milan".

Kādā statusā plāno pabeigt sezonu - kā dublieru komandas spēlētājs, vai kā B Sērijas spēlētājs?
Grūti pateikt, bet ļoti ceru, ka izdosies iekļūt "Ascoli" lielajā komandā, jo pēdējā laikā veiksmīgi sanācis nospēlēt gan dublieru čempionātā, gan arī jauniešu kausā.

Kāds ir Karnevāla kausa līmenis?
Līmenis ir labs, piedalās labākās Itālijas jauniešu komandas, tāpat kā citu valstu komandas no visām pasaules malām - Āzijas, Dienvidamerikas un citām Eiropas valstīm. Turnīrs ir ārkārtīgi interesants, ne jau velti tas šogad svin jau 60. gadskārtu. Žēl, ka pagājušajā gadā ceļgala traumas dēļ sanāca Karnevāla Kausu izlaist.

Turnīra laikā bija interese no citu komandu puses?
Par mani interesējās vairāki aģenti, bet man ar viņiem nebija par ko runāt - man ir savs aģents, turklāt līgums ar "Ascoli" joprojām ir spēkā. Šādā ziņā turnīrs ir saistošs tiem spēlētājiem, kuri ir bez līguma, jo to brauc skatīties ļoti daudz futbola aģentu. Šobrīd šis jautājums mani neuztrauc, kausa laikā vairāk domāju par komandas nevis savām interesēm.

Izmantotie resursi:
torneoviareggio.it


, 2008-02-08 00:49, pirms 16 gadiem
nu baigi labi!!
verās vaļā čalis!
, 2008-02-08 00:52, pirms 16 gadiem
Nu ko atliek noveeleet Edgaram veiksmi un tikt kaadu speeli uzspeeleet arii pirmajaa komandaa!
, 2008-02-08 01:00, pirms 16 gadiem
peedeejaa laikaa labas zinjas par LV futbolistiem!!!
, 2008-02-08 01:08, pirms 16 gadiem
nu kkad jaasaak saulei spiidet arii muusu pusee
, 2008-02-08 01:40, pirms 16 gadiem
Tagad spīd.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-02-08 09:12, pirms 16 gadiem
Baigi bieži viņi tur Itālijā "pamanās"...
, 2008-02-08 19:32, pirms 16 gadiem
viss par Ascoli futbola klubu sheit : ascolicalcio.net
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.