Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Bulvīša komanda izcīna neizšķirtu pret "Liverpool" un panāk atbildes spēli

Bulvīša komanda izcīna neizšķirtu pret "Liverpool" un panāk atbildes spēli
Nauris Bulvītis
Foto: Dave Rowntree/Pafc.co.uk

Anglijas FA kausā Naura Bulvīša pārstāvētā „Plymouth” sarūpēja lielisku panākumu pret „Liverpool”, slavenajā „Anfield” stadionā nospēlējot 0:0 un saglabājot iespējas tikt nākamajā kārtā. Savukārt Grieķijas Superlīgā otro maču aizvadījis Jānis Ikaunieks, nākot uz maiņu „AEL Larissa” zaudējumā 2:3.

Nauris Bulvītis palika rezervē, kamēr „Plymouth”, Anglijas pēc spēka ceturtās līgas pārstāve, maču pret vienu no Premjerlīgas grandiem„Liverpool” uzsāka iespaidīgas pastarītes lomā. Vairāk nekā 50 tūkstošu līdzjutēju klātbūtnē „Plymouth” izdevās neielaist vārtus un nospēlēt neizšķirti 0:0. Tas nozīmē, ka nākamajā kārtā iekļuvusī komanda tiks noskaidrota atbildes spēlē, turklāt jau „Plymouth” laukumā.

Spēlējot pret Jirgena Klopa vadīto komandu, kuras sastāvā neiztrūka tādu zvaigžņu kā Origī, Staridžs, Firminu un Lalana, „Plymouth” tikai vienreiz izdarīja sitienu pa pretinieku vārtiem. Lai arī „Liverpool” nespēlēja savā vislabākajā sastāvā, un Staridžs un Firmino nāca laukumā tikai uz maiņu, tā tik un tā kontrolēja bumbu 77% spēles laika. „Liverpool” teritoriālo pārsvaru arī labi raksturo stūra sitienu skaits (18:0).

Atbildes spēle, kurā neizšķirts vairs netiks pieļauts, notiks 18. datumā jau Bulvīša pārstāvētās komandas laukumā, tās sākums 21:45 pēc Latvijas laika.

Jānis Ikaunieks savā otrajā spēlē Grieķijā nebija iekļauts „AEL Larissa” pamatsastāvā mačā pret „Platanias”, kopvērtējuma devītās vietas īpašnieci. AEL nokļuva iedzinējos 45. minūtē, bet līdz ar otrā puslaika sākumu laukumā devās Ikaunieks. Uzreiz pēc tam „Platanias” panāca divu vārtu pārsvaru, kas gan tika samazināts 59. minūtē pēc Ikaunieka partnera precīzās pendeles.

15 minūtes pirms spēles beigām „Platanias” panāca 3:1, taču kompensācijas laikā AEL vienus vārtus atguva, otros vārtus šajā mačā gūstot grieķu pussargam Tomasam Nazlidim. Atspēlēties gan vairs neizdevās, un Ikaunieka komandai zaudējums ar 2:3. AEL līdz ar to saglabā 13. vietu 16 komandu konkurencē, taču izkrišanas zonā esošās komandas šīs kārtas spēli vēl tikai aizvadīs.

Izmantotie resursi:
Liverpool 0-0 Plymouth Argyle - BBC Sport
Live ροή αγώνα ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ-Α.Ε.Λ. 08/01/2017...


, 2017-01-08 19:39, pirms 7 gadiem
Njaaa ,bet žēl ,ka pats Bulvīti palika rezervē !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-01-08 19:57, pirms 7 gadiem
tapec,ka nemak spelet
, 2017-01-08 20:14, pirms 7 gadiem
Jaunākais LFC sākuma vienpadsmitnieks ever!
No otras puses, kontrole milzīga, bet sitienu pa vārtiem gan maz...

Kas, pie velna, ir Oridži? https://upload.wikimedia.org/wikipe...
, 2017-01-09 09:20, pirms 7 gadiem
Kapēc, Eliņ, pēc trīs dienām atbildes spēle? Vai tad nav 18.01??
, 2017-01-09 09:37, pirms 7 gadiem
Homer
28 sitieni ir maz? Nē nu lab, mērķī tikai 4.
Vitālijs Maksimenko. Foto: LFF
9

Maksimenko: "Jaunā trenera vadībā izlases treniņi ir intensīvi, sapulces - īsākas"

Vitālijs Maksimenko Latvijas izlases kandidātu sarakstā atgriezies pēc trīs gadu pārtraukuma. Sarunā ar Sportacentrs.com futbola apskatnieku Edmundu Novicki viņš izteica prieku par atgriešanos izlasē un raksturoja jaunās vēsmas treneru kolektīvā.
Dāvis Ikaunieks ar komandas biedriem pēc vārtu guvuma. Foto: FA Šiauliai
2

Dāvim Ikauniekam cīņas galotnē izšķirošie vārti panākumā pār Kauņas "Žalgiri"

Lietuvas A līgā futbolā otrajā spēlē pēc kārtas vārtus guvis Dāvis Ikaunieks, kurš šodien pamatlaika izskaņā izvirzīja vadībā Šauļu komandu, sniedzot tai uzvaru (2:1) pār Kauņas "Žalgiri".
Kaspars Dubra. Foto: FK Panevėžys

Toberam 25. pilnā spēle Šveicē, Lietuvas čempionei katastrofāls sezonas sākums

Šveices futbola Superlīgā 25 no 28 kārtām "no zvana līdz zvanam" spēlējis Latvijas valstsvienības aizsargs Kristers Tobers, Cīrihes "Grasshoppers" 80. minūtē atspēlējoties (1:1) un izcīnot punktu pret "St. Gallen".