Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Lukjanovs jaunās komandas labā gūst vārtus Krievijas 1. divīzijas ievadā

Andrejs Siliņš

Lukjanovs jaunās komandas labā gūst vārtus Krievijas 1. divīzijas ievadā
Ivans Lukjanovs
Foto: fc-baltika.ru

Svētdien sākās Krievijas Nacionālās futbola līgas jeb pēc spēka otrās divīzijas jaunā sezona, un čempionāta pirmajā kārtā ar gūtiem vārtiem izcēlās Latvijas futbolists Ivans Lukjanovs, palīdzot savai "Volgar" spēlēt neizšķirti 2:2 ar "Tyumen" vienību.

Lukjanovs starpsezonā atgriezās "Volgar", kur spēlēja jau 2013. gada pirmajā pusē. Toreiz komanda izkrita no otrās līgas, bet aizvadītajā sezonā triumfēja trešās līgas Dienvidu reģionā, nodrošinot atgriešanos otrajā līgā. Pirmajā mačā pretī stājās cita jaunpienācēja "Tyumen". 2500 līdzjutēju klātbūtnē "Volgar" pirmā izvirzījās vadībā, bet pirmā puslaika otrajā pusē "Tyumen" guva divus vārtus pēc kārtas.

Latvijas uzbrucējs Lukjanovs iesaistījās spēlē uz maiņu 73. minūtē un jau četras minūtes vēlāk atjaunoja neizšķirtu uz tablo un ļāva "Volgar" pirmajā čempionāta spēlē izcīnīt punktu. Spēle noslēdzās ar rezultātu 2:2.

Cita Latvijas spēlētāja Oļega Laizāna pārstāvētā Krasnojarskas "Yenisey" mājās ar 1:2 atzina Saratovas "Sokol" pārākumu. Laizāns izgāja pamata sastāvā un nospēlēja visu maču. Aleksandrs Koliņko bija spiests divas reizes meklēt bumbu savu vārtu tīklā - Koliņko un Artūra Zjuzina pārstāvētā Kaļiņingradas "Baltika" viesos ar 1:2 atzina Jaroslavļas "Shinnik" pārākumu.

Pirmajā kārtā uzvaras izcīnīja trīs no premjerlīgas izkritušās komandas Ņižņijnovgorodas "Volga", Tomskas "Tom" un Makačkalas "Anzhi", bet neizšķirti spēlēja ceturtā - Samaras "Krylia Sovetov".

Turnīrā startē 18 komandas, pirmās divas nodrošinās ceļazīmi uz premjerlīgu, vēl divas piedalīsies pārspēlēs, bet trīs sliktākās izkritīs uz trešo līgu.

     [+] [-]

, 2014-07-07 01:31, pirms 10 gadiem
WOW Lukjanovs iesita.