Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Fertovs: "Ukrainas futbolam ir cits ātrums"

Fertovs: "Ukrainas futbolam ir cits ātrums"
Aleksandrs Fertovs
Foto: www.fcsevastopol.com

Latvijas futbola izlases un Ukrainas Premjerlīgas kluba "Sevastopol" pussargs Aleksandrs Fertovs kluba mājaslapai komentēja savu pirmo vārtu guvumu Ukrainas čempionātā un salīdzināja vietējā un Latvijas čempionāta līmeni.

"Sievai pirms mača teicu, ka ļoti vēlos gūt vārtus. Tāpēc šos vārtus veltu viņai un savai mammai, kurai nesen bija jubileja. Protams, šie vārti ir arī mūsu līdzjutējiem," intervijā kluba mājaslapai atzina Fertovs. "Man, protams, stāstīja, ka šeit ir jaudīgi līdzjutēji, tomēr nedomāju, ka tik ļoti. Tādu atbalstu vēl nebiju dzirdējis. Paldies līdzjutējiem! Viņu atbalsts sniedz spēku, emocijas un noskaņo uz uzvaru," piebilda pussargs.

Fertovs arī salīdzināja Ukrainas un Latvijas čempionātu līmeni: "Ukrainā līgas līmenis ir augstāks. Šeit ir ļoti dinamisks un sīksts futbols. Nav rupjas spēles, bet ir daudz cīņas. Tā ir atšķirība no Latvijas futbola. Arī ātrums ir cits – šeit vajag ātrāk pieņemt lēmumus un ātrāk darboties ar bumbu."

Fertovs guva vienīgos vārtus "Sevastopol" mačā ar "Vorskla". Zīmīgi, ka pirms spēles Sevastopolē blakus Ukrainas karogam tika pacelts arī Krievijas karogs – visticamāk, par šo gadījumu klubam tiks piespriestas sankcijas (Ukrainas Premjerlīgas noteikumu dēļ).

Krimas futbola klubu nākotne pagaidām ir neskaidra – notiek virzība uz dalību Krievijas futbola čempionātā. Kāds Krimas futbola funkcionārs pat norādījis, ka maija beigās akceptu izmaiņām Krimas klubu statusā varētu sniegt UEFA. Tiesa, šis lēmums ne visiem būtu pa prātam, piemēram, Simferopoles "Tavriya" ultras jau tagad boikotē sava kluba mačus.

Izmantotie resursi:
fcsevastopol.com | официальный сайт
Новости. Лента новостей 2014 за сегодня....

  -2 [+] [-]

, 2014-04-07 12:39, pirms 10 gadiem
Klubos viņš ir labs, bet tiklīdz jāspēlē izlasē, tā. ....
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2014-04-07 14:02, pirms 10 gadiem
Саня удачи!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-04-07 19:38, pirms 10 gadiem
Zigfrīdss rakstīja: Ukrainā spēlētāji pastaigājās uz to ātrumu fona,kas ir EPL,La Liga,Bundeslīgā
Nu jau, nu jau. Tad kāpēc Dynamo un Shakhtar mēdz ČL izslēgt pat teorētiski par sevi spēcīgāku līgu klubus? Skaidrs, ka tā nav ne EPL, ne La Liga, bet nu līmenis ir labs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja