Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Gauračs gūst vārtus, Koliņko ielaiž trīs, Rudņevs atkal nespēlēs

Gauračs gūst vārtus, Koliņko ielaiž trīs, Rudņevs atkal nespēlēs
Edgars Gauračs
Foto: www.metallurg-football.ru

Šodien Krievijas futbola 1. divīzijas čempionāta 2. kārtas spēlē vārtus guvis Latvijas uzbrucējs Edgars Gauračs, kurš izcēlās savas Krasnojarskas „Yenisey” rindās cīņā ar kādreiz pazīstamo Maskavas „Torpedo”. Spēle noslēdzās neizšķirti 1:1.

1. kārtas mačā „Yenisey” nospēlēja 0:0 viesos ar Aleksandra Koliņko un Maksima Rafaļska pārstāvēto Kaļiņingradas „Baltika”, taču Edgaru Gauraču uzlaida laukumā tikai 2. puslaikā. Viņš tai spēlē bija pietiekami aktīvs, lai izpelnītos vietu sākumsastāvā šīs dienas 2. kārtas mājas mačā pret Maskavas „Torpedo”.

Tieši Gauračs spēles 23. minūtē atklāja spēles rezultātu, panākdams 1:0 „Yenisey” labā. Starp citu, Gauračs pārspēja lietuviešu vārtsargu Sauļu Klevinsku. „Torpedo” ātri atspēlējās (1:1), un kopš 30. minūtes cipari uz tablo vairs nemainījās – 1:1. Gauračs nospēlēja visu spēli, bet viņa „Yenisey” abas līdzšinējās cīņas aizvadījusi neizšķirti.

Tikmēr Koliņko "Baltika" šodien cieta pamatīgu neveiksmi, viesos ar 0:3 zaudējot "Sibir". Koliņko visas trīs reizes bija spiests vilkt bumbu no saviem vārtiem pēc hattrick autora Dmitrija Akimova precīziem raidījumiem - vienā gadījumā tas notika no 11 metru soda sitiena atzīmes. Koliņko komandas biedrs Rafaļskis šoreiz bija pieteikts mačam, taču laukumā neizgāja. "Baltika" ieguvusi vienu punktu divās spēlēs.

Kļuvis zināms, ka rīt Polijas futbola čempionāta spēlē atkal nepiedalīsies Artjoms Rudņevs, kurš joprojām nav atguvies no izlasē gūtā savainojuma. Ieskaitot Polijas kausa spēli, rītdienas mačs jau būs trešais pēc kārtas, kuru Rudņevs izlaiž. Bez viņa „Lech” izbraukumā spēkosies ar Varšavas „Polonia”. Rudņevs Polijas medijiem izteicis cerību, ka varēs atgriezties laukumā pēc nedēļas, kad „Lech” savā laukumā uzņems spēcīgo „Legia”.

Izmantotie resursi:
ФК ТОРПЕДО МОСКВА
KKS Lech Poznań S.A


, 2011-04-07 16:05, pirms 13 gadiem
ne pa tēmu.. Lebrons tagad Liverpool līdzīpašnieks..
, 2011-04-07 16:08, pirms 13 gadiem
Otrie vārti pietiekami nopietnā līmenī (pirmie -- "Hertai" iesistie).
, 2011-04-07 16:20, pirms 13 gadiem
Alkolokolakijs rakstīja: ne pa tēmu.. Lebrons tagad Liverpool līdzīpašnieks..
Par tēmu. Džeimsam sava multene un ''Liverpool'' akcijas
, 2011-04-07 16:22, pirms 13 gadiem
Žēl par Rudņevu, varēja būt rezultatīvākais čempionātā
, 2011-04-07 16:49, pirms 13 gadiem
Ceru, ka šis savainojums neietekmēs Rudņeva vēlēšanos arī turpmāk palīdzēt izlasei...
, 2011-04-07 17:31, pirms 13 gadiem
Turies Rudņev! Lech tevi ļoti, ļoti vajag!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-04-07 20:55, pirms 13 gadiem
Apsveicu Gauraču ar pirmo golu. Cerams, ka būs vēl daudz. Un jāvēl Rudņevam veselību. Viņš Lech komandai ir vajadzīgs kā ūdens. Vēl ir visas iespējas, labi spēlējot, pacīnīties par augstu vietu tabulā.
, 2011-04-09 10:46, pirms 13 gadiem
rafalskis beidzot nocertets tikai cik vins launimua nodarijis Latvijas izlasei!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.