Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Rumānijas komanda "Botosani" nepaturēs sastāvā Koļesovu

Rumānijas komanda "Botosani" nepaturēs sastāvā Koļesovu
Ņikita Koļesovs pret Krištianu Ronaldu. Foto: Romāns Kokšarovs/f64

LETA. Latvijas centra aizsargs Ņikita Koļesovs atbrīvots no Rumānijas futbola augstākās līgas komandas "Botosani", vēsta rumāņu mediji.

23 gadus vecais futbolists Rumānijas komandai pievienojās augusta vidū, uz divām sezonām tiekot izīrēts no "Ventspils" vienības.

Portāls "Stiri.botosani.ro", atsaucoties uz komandas treneri Mariusu Kroitoru, ziņo, ka vienība neturpinās sadarbību ar trim futbolistiem, tajā skaitā Koļesovu. Latvijas aizsargs "Botosani" kreklā laukumā bija divarpus spēlēs.

Pirms tam viņš karjerā bija pārstāvējis tikai "Ventspils" komandu, kuras sastāvā 2017.gadā kļuva par Latvijas kausa ieguvēju. Pērn aizsargs laukumā devās desmit virslīgas spēlēs, bet pēdējos divus mēnešus pirms došanās uz Rumāniju viņš bija ārpus komandas sastāva.

Pirms trim gadiem viņš bija pārbaudē Anglijas pēc spēka otrās līgas klubā Bristoles "City", taču futbola dzimtenē viņam neizdevās tikt pie līguma.

Koļesovs Latvijas izlasē aizvadījis deviņas spēles, bet valstsvienības sastāvā viņš nav bijis jau divus gadus.

"Botosani" Rumānijas augstākajā līgā debitēja 2013.gadā, bet šajā sezonā pēc 22 spēlēm ieņem septīto vietu.

Izmantotie resursi:
LETA


, 2020-01-07 21:45, pirms 4 gadiem
RigaFC vai RFS?
, 2020-01-08 03:19, pirms 4 gadiem
alguns rakstīja: RigaFC vai RFS?
Vajag tēmēt augstāk. Schalke 04 vai RB Salzburg
, 2020-01-09 18:36, pirms 4 gadiem
Lai ieinteresēu Riga FC vai RFS viņam sākumā ir jāatgriežas tajā līmenī, kurā viņš spēlēja 3 gadus atpakaļ.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.
Andrejs Cigaņiks. Foto: RTS Widzew Łódź
1

Latviešu duelis Polijas Ekstraklasē izpaliek – Cigaņikam muskuļa savainojums

Polijas futbola Ekstraklases 28. kārtā Alvja Jaunzema pārstāvētā Melecas "Stal" savā laukumā cīnījās 0:0 pret tiešo sāncensi Lodzas "Widzew", kuras pieteikumā savainojuma dēļ netika iekļauts Andrejs Cigaņiks.