Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Valdis Bērziņš

"Liepājas Metalurgam" šodien pārbaudes mačs pret "Ekranas"

"Liepājas Metalurgam" šodien pārbaudes mačs pret "Ekranas"
Deniss Rakels (vidū)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Ar spēli pret Paņevežas ''Ekranas'' gatavošanos jaunajai sezonai šodien turpinās Latvijas futbola čempionvienība ''Liepājas Metalurgs'', kam jau pēc nedēļas paredzēta došanās uz Sadraudzības kausa turnīru Maskavā.

Marijampolē liepājnieki atrodas kopš svētdienas. Uz Lietuvu devušies 20 futbolisti, no kuriem 19 trenējas kopējā grupā, bet Pāvels Surņins aizvien nodarbojas individuāli, jo viņam ir rehabilitācijas posms pēc divām operācijām.

Šodien plkst. 17:00 Latvijas čempioni aizvadīs pārbaudes maču ar Paņevežas ''Ekranas'', bet svētdien ar Marijampoles "Sūduva". Pēc nedēļu ilgas treniņnometnes Lietuvā kurzemnieki uz dažām dienām atgriezīsies Liepājā, bet jau 15. datumā izlidos uz Maskavu, kur paredzēta piedalīšanās Sadraudzības kausā. Latvijas čempioni Sadraudzības kausa A grupā 16.janvārī spēlēs pret pēdējo divu sezonu Krievijas Premjerlīgas čempioniem Kazaņas "Rubin" (otrais sastāvs), bet pēc tam 17.un 19.janvārī - pret Baltkrievijas Mogiļevas "Dnepr" un Kirzgiztānas klubu "Dordoi-Dinamo".

''Uz Maskavu lidos tie futbolisti, kuri pašreiz atrodasLietuvā. Iespējams, ka būs daži jaunie. Korekcijas sastāvā var ieviest savainojumi,'' sarunā ar Sportacentrs.com šodien teica ''Liepājas Metalurga'' sporta direktors Jurijs Andrejevs. Jautāts par mērķiem Sadraudzības kausā, Andrejevs atklāja, ka mērķi vēl nav zināmi. Tie kļūs skaidri nākamtrešdien pēc tikšanās ar kluba direktoru (Aleksandru Ragozu).

Iespējamo transfēru ziņā nekādu svarīgu jaunumu Liepājā nav. ''Ir piedāvājumi par Kristapu Grebi un dažiem citiem futbolistiem, kuri spēlē izlasē, taču nekā konkrēta nav,'' atklāja Andrejevs, kurš piebilda, ka runas par to, ka par Denisu Rakelu esot interese no Vācijas klubiem esot tikai baumas. Rakels esot nedēļu pavadījis treniņnometnē Itālijā (klubs ''Sampdoria''), daudz ko jaunu iemācījies. ''Līguma piedāvājuma no itāļiem nav. Pie tam Rakels mums pašiem ir nepieciešams,'' tā Andrejevs.

Izmantotie resursi:
lff.lv


, 2010-01-07 15:31, pirms 14 gadiem
Acīmredzot itāļi nekādu tādu monstru Rakelī nesasaktīja, bet tas tieši labi, nebūs iemesla sadomāties nezko
, 2010-01-07 15:49, pirms 14 gadiem
gengsta10 rakstīja: Lai vēl Rakels kādus 2 gadus pasēž LM,bet pectam lai dodas iekarot Angliju,Spāniju.
Nevis pasēž, bet lai paspēlē... LM lielajā komandā Rakels debitēja lieliski, redzēsim vai būs tāds pats turpinājums. Un tāpat, normāli piedāvājumi par viņu nāks tikai tad ja viņš šajā sezona labi spēlēs.
, 2010-01-07 15:53, pirms 14 gadiem
Gaidu pozitivu rezultatu no Liepajas metalurga ;D
, 2010-01-07 15:54, pirms 14 gadiem
Nezinatajiem.. Rit 11:00 ir draudzibas spele Skontiešiem

Par Rakelu.. viņš jauns.. savi 17? bet.. jka iedotu vinjam vietu AC Milan Akademijaa. domajams ka talu tiks..
, 2010-01-07 16:12, pirms 14 gadiem
ervains91 rakstīja: Nezinatajiem.. Rit 11:00 ir draudzibas spele Skontiešiem

Par Rakelu.. viņš jauns.. savi 17? bet.. jka iedotu vinjam vietu AC Milan Akademijaa. domajams ka talu tiks..
Spēles vietu arī varētu uzzināt?
, 2010-01-07 16:24, pirms 14 gadiem
kegums rakstīja: Spēles vietu arī varētu uzzināt?
Ganjau SKonto stad.. vai ari OSC>.
, 2010-01-07 16:42, pirms 14 gadiem
Bij bij piedaavaajums no sampadoria Šo sezoonu veel LM un tad prom !
, 2010-01-07 16:50, pirms 14 gadiem
Prekš Rakela gadiem apbrīnojama augstasinība spēles izpratnē šim spēlētājam. 17 gados tā izvērtēt spēles situācijas ne kuram katram ir dots pat 23 gados. It sevišķi tas bija pamanāms pagājušās sezonas pēdējā spēlē pret Skonto. Tiešām apbrīnojams šis jaunais spēlētājs. Cerams spēs progresēt un neapstāsies. Lai veicas LM un Rakelam.
, 2010-01-07 17:35, pirms 14 gadiem
, 2010-01-07 18:07, pirms 14 gadiem
Ekranas sastāvā pieteikts Vits Rimkus.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2010-01-07 20:09, pirms 14 gadiem
1. Rimkus Panevežā vēl tikai uz pārbaudi.
2. Rakels izlasē spēlēs (protams, ja nebūs nelaimīgu traumu, tfu!, tfu!, tfu!), Gauračs -- varbūt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai
1

Dāvis Ikaunieks neiesit pendeli un nepaglābj Šauļus no zaudējuma

Lietuvas futbola meistarsacīkšu otrā apļa pirmajā spēlē Aivara Emša un Klāva Kramēna pārstāvētā Marijampoles "Sūduva" izbraukumā pieveica (1:0) Dāvja Ikaunieka komandu "Šiauliai".
Alvis Jaunzems. Foto: FKS Stal Mielec

Jaunzemam pirmais vārtu guvums Ekstraklasē, komandai pamatīga sakāve Poznaņā

Savā 20. spēlē Polijas futbola Ekstraklasē pirmos vārtus šajā turnīrā iesitis Latvijas valstsvienības pussargs Alvis Jaunzems, kura panākums gan neko daudz cīņas beigās nedeva – Melecas "Stal" kapitulēja (2:5) Poznaņas "Warta" priekšā.
Ivans Baturins. Foto: Liisi Troska/Jalgpall.ee

Baturinam darbīga debija Lietuvas līgā, Dubras pārstāvētā čempione turpina klupt

Lietuvas futbola meistarsacīkšu pirmā apļa pēdējā spēļu kārtā Telšu "Džiūgas" rindās debitēja vārtsargs Ivans Baturins, bet aizsarga Kaspara Dubras "Panevėžys" turpina rādīt blāvu sniegumu.