Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

Vaņins ielaiž trīs uzvarā, Maksimenko rets panākums Austrijā

Vaņins ielaiž trīs uzvarā, Maksimenko rets panākums Austrijā
Andris Vaņins
Foto: AFP/Scanpix

Latviju pārklājusi sniega sega, bet citviet Eiropā turpinās futbola sezona. Andris Vaņins pirmo reizi sezonā kapitulējis trīs reizes, bet tas neliedza tikt pie trim punktiem. Tikai otrais panākums 14 mačos Vitālijam Maksimenko.

Šveices pēc spēka otrajā līgā pirmo reizi trīs vārtus ielaida Andris Vaņins, kurš, ieskaitot Eiropas līgu, trīs vārtus ielaida iepriekšējos trīs mačos kopā, bet tas neliedza līderei "Zurich" mājās ar 6:3 sakaut "Aarau". Rezultāts tika atklāts trešajā minūtē, bet viesi izlīdzinājumu panāca, realizējot 11 metru soda sitienu.

Pirmajā puslaikā katra komanda guva divus vārtus, bet "Zurich" izšķirošo izrāvienu izdarīja 80. un 82. minūtē, kad iesita divas bumbas "Aarau" cietoksnī un nodrošināja trīs punktus. Cīrihes komandas kontā ir 36 punkti, bet tuvākā sekotāja atpaliek par desmit punktiem.

Turcijas pēc spēka otrajā līgā kopš 1. oktobra bez uzvarām cīnās "Giresunspor", kas izbraukumā spēlēja 0:0 ar "Bandirmaspor". Pirmā puslaika izskaņā brīdinājumu nopelnīja Igors Tarasovs, kurš laukumā pavadīja visu maču. Ar desmit spēlēs sakrātajiem 13 punktiem komanda ieņem devīto vietu 18 vienību konkurencē.

Austrijā tikai otro uzvaru 14 cīņās guva "Mattersburg", kas savā laukumā ar 2:1 pārspēja Zalcburgas "Red Bull". Neskatoties uz nonākšanu iedzinējos otrajā minūtē, mājinieki bija vadībā līdz 18. minūtei. Ar deviņiem punktiem komanda gan joprojām atrodas pēdējā vietā. Aizsargs Vitālijs Maksimenko laukumā devās starta sastāvā un spēlēja visas 90 minūtes.

Serbijas Superlīgā "Radnicki Nis" viesos ar 0:2 piekāpās "Javor", piedzīvojot pirmo zaudējumu kopš 2. oktobra. Anastasijs Mordatenko bija pieteikts, taču laukumā negāja.

Slovākijā sausais zaudējums "Dunajska Streda", kas ielaida 82. minūtē un ar 0:1 izbraukumā piekāpās Bratislavas "Slovan". Valērijs Šabala mačā iesaistījās piecas minūtes pēc vienīgā precīzā sitiena.

Krievijas Premjerlīgā Maskavas CSKA, kas iepriekš bija zaudējis trīs no četriem mačiem, mājās nespēja uzveikt Permas "Amkar" – 2:2. Komanda ieņem tikai ceturto vietu. Aleksandrs Cauņa nebija pieteikumā.


, 2016-11-06 21:21, pirms 7 gadiem
Cauņu Pertijam Liepājas pieteikumā!
, 2016-11-06 21:21, pirms 7 gadiem
Oho, tas nu gan negaidīti, ka Mattersburg Red Bull pieveiks. Apsveicu Maksimenko - varēs tagad pozitīvā noskaņojumā izlases mačam gatavoties.
, 2016-11-06 21:23, pirms 7 gadiem
inokentijs371 rakstīja: Cauņu Pertijam Liepājas pieteikumā!
A: Pertija nav Liepājas treneris.
B: Cauņam ir līgums ar CSKA līdz 2019. gada vasarai.
, 2016-11-06 23:17, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: A: Pertija nav Liepājas treneris.
B: Cauņam ir līgums ar CSKA līdz 2019. gada vasarai.
Abas lietas var elementāri labot...
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.