Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Glāzgovas "Rangers" Premjerlīgā atgriežas ar neizšķirtu pret Kurakinu

Glāzgovas "Rangers" Premjerlīgā atgriežas ar neizšķirtu pret Kurakinu
"Hamilton Academical" guva pirmos vārtus Skotijas Premjerlīgas sezonā
Foto: Press Association

Skotijas Premjerlīgas jaunās sezonas atklāšanas spēlē tikās Latvijas izlases kreisās malas aizsarga Antona Kurakina pārstāvētais "Hamilton Academical" un leģendārais Glāzgovas "Rangers", kam tā bija atgriešanās spēle augstākajā divīzijā. Cīņa noslēdzās ar neizšķirtu 1:1.

Milzīgās grūtībās nokļuvušais Glāzgovas "Rangers" pēc iepriekšējā kluba likvidācijas procesa bija spiests sākt no Skotijas pēc spēka ceturtās līgas, un četru gadu laikā klubam izdevās atgriezties augstākajā sabiedrībā. Gan ceturtā, gan trešā līga tika pārvarēta ar pirmo piegājienu, bet pēc spēka otrajai līgai "Rangers" bija nepieciešami divi gadi.

Glāzgovas "Rangers" atgriešanās spēlē tas gods viesoties pie leģendārā kluba bija "Hamilton Academical", kā pamatsastāvā devās arī Latvijas izlases aizsargs un kādreiz Glāzgovas "Celtic" sistēmā pabijušais Antons Kurakins, kurš šodien laukumā pavadīja visas 90 minūtes. Spēli klātienē "Ibrox" stadionā vēroja vairāk nekā 49 tūkstoši skatītāju.

Rezultāts tika atklāts 30. minūtē, kad Eli Krofords soda laukumā apgriezās, eleganti tiekot vaļā no pretinieka, un ar kreiso kāju trāpīja tālajā stūrī (1:0), gūdams pirmos vārtus Skotijas Premjerlīgas sezonā. Jau pirmajā puslaikā pie brīdinājuma tika trīs no četriem "Hamilton Academical" aizsargiem, ieskaitot Kurakinu, kurš 40. minūtē pārkāpa noteikumus pie sava soda laukuma.

"Rangers" izlīdzinājumu panāca 62. minūtē, kad tikko uz maiņu iznākušais Harijs Forresters pretuzbrukumā izdarīja spīdošu piespēli pāri centra aizsargam un Kurakinam un Mārtins Vaghorns sita uzreiz no gaisa (1:1). Angļu uzbrucējs pagājušajā sezonā ar 20 vārtiem 25 spēlēs bija rezultatīvākais spēlētājs Skotijas pēc spēka otrajā līgā. Otrdien "Hamilton Academical" aizvadīs vēl vienu spēli Skotijas Līgas kausā, bet nākamais mačs Premjerlīgā komandai paredzēts 13. augustā savā laukumā pret "Kilmarnock".


, 2016-08-07 12:28, pirms 8 gadiem
Tikmēr čempioniem pievienojas Skots Sinklērs
, 2016-08-07 17:40, pirms 8 gadiem
Un jau debitē "Celtic" sastāvā pret "Hearts"
, 2016-08-07 18:08, pirms 8 gadiem
Sinklērs iesit un "Celtic" izrauj uzvaru ar 2-1!!!!
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.