Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Emsis pamatsastāvā, "Noah" izcīna graujošu uzvaru un paceļas uz 2. vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Emsis pamatsastāvā, "Noah" izcīna graujošu uzvaru un paceļas uz 2. vietu
Foto: Noah FC

Armēnijas futbola čempionātā pārliecinošu uzvaru ar 4:0 izcīnīja "Noah", ko pārstāv latviešu pussargs Eduards Emsis.

Lai gan "Noah" izcīnīja ļoti pārliecinošu uzvaru, līdz 75. minūtei laukuma saimniekiem piederēja minimāls pārsvars (1:0), kas tika iegūts pirmā puslaika izskaņā. Spēles beigās "Shirak Gyumri" vienība nopelnīja divas sarkanās kartītes un par to tika sodīta ar vēl trim ielaistiem vārtiem (0:4).

Uzvaru ar diviem precīziem sitieniem, tostarp realizētu pendeli, kaldināja krievu leģionārs Maksims Majrovičs. Pamatsastāvā devās arī latviešu pussargs Eduards Emsis. Vienpadsmitniekā devās arī moldāvu uzbrucējs Danu Spataru, kura iepriekšējā darba vieta bija Virslīgā – viņš pārstāvēja "Liepāju".

Pateicoties uzvarai, "Noah" apsteigusi savu šodienas pretinieci turnīra tabulā (tagad ir divu punktu pārsvars) un pacēlusies uz otro vietu. Līderei "Ararat-Armenia" ir par vienu punktu vairāk. Visas komandas aizvadījušas 27 kārtas.

     [+] [-]

, 2020-07-06 21:35, pirms 4 gadiem
Emša klubam pēdējās kārtas spēle jāaizvada pret pašreizējo čempioni un līdervienību. Ja Noah uzvarēs, tad kļūs par čempioniem.
Vēl gribu piebilst, ka Ararat-Armenia šodien uzvaru izrāva tikai 88.minūtē, žēl, ja tā spēle beigtos neizšķirti, tad Noah jau tagad būtu līdere.