Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

G.Silagailim Īrijā neizšķirts

G.Silagailim Īrijā neizšķirts
Guntars Silagailis
Foto: www.corkcityfc.ie

Vakar Īrijas Premjerlīgā futbolā tika aizvadītas 16. kārtas spēles. Trešajā spēlē pēc kārtas uzvaru nespēja izcīnīt "Cork City", kas ar Guntaru Silagaili ierindā savā laukumā nospēlēja neizšķirti 0:0 pret "Shamrock Rovers".

Vakar vakarā Īrijas Premjerlīgā futbolā tika aizvadītas 16. kārtas spēles. "Cork City" savā laukumā 3 133 skatītāju klātbūtnē nespēja gūt vārtus pret "Shamrock Rovers", un mačs noslēdzās bezvārtu neizšķirti - 0:0. Latviešu uzbrucējs Guntars Silagailis "Cork City" rindās izgāja pamatsastāvā un nospēlēja 86 minūtes, vairākkārt neizmantodams labas situācijas - divreiz viņš sita pāri vārtiem ar kāju, vienreiz - ar galvu.

Roberts Mežeckis turpina ārstēt Ahilleja cīpslas savainojumu un spēlei nebija pieteikts. Tāpat no traumas atgūstas arī Gints Freimanis, kurš pavisam drīz jau varētu parādīties "St. Patrick's Atletic" pieteikumā. Vakar viņa pārstāvētā komanda savā laukumā ar 3:1 pārspēja turnīra līderi "Bohemians".

Turnīra tabulā vadībā ar 32 punktiem ir "Bohemians", par punktu mazāk "Derry City", bet "Cork City" ar 30 punktiem ieņem 3. vietu. Savukārt "St. Patrick's Atletic" ar 20 punktiem ir 5. pozīcijā. Nākamās spēles Īrijas Premjerlīgā gaidāmas 19. jūnijā.

Izmantotie resursi:
corkcityfc.ie
loi.ie


, 2009-06-06 11:22, pirms 15 gadiem
Tak Mežeckis jau bija atpakaļ ierindā.
Atkal atsvaidzinājis savainojumu?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2009-06-08 00:47, pirms 15 gadiem
Reaktors rakstīja: Nu skaidrs, kāpēc viņam neiet.
Viņš sit pa vārtiem.

Varētu jau kādreiz mēģināt pa bumbu sist.
jokupēteris
Raimonds Krollis. Foto: MFK Vyškov
1

Kroļļa komandai otrais panākums piecu dienu laikā

Čehijas otrajā spēcīgākajā līgā otro uzvaru ar rezultātu 1:0 pēc kārtas izcīnīja Raimonda Kroļļa pārstāvētā Viškovas komanda, izbraukumā pieveicot Prostejovas futbolistus.
Roberts Uldriķis. Foto: SC Cambuur

Uldriķis piedalās pēdējā pusstundā, "Cambuur" zaudē "Ajax" jauniešiem un stagnē

Nīderlandes otrajā spēcīgākajā futbola līgā jeb "Eerste Divisie" otro zaudējumu pēc kārtas cietusi Leuvardenas "Cambuur", izbraukumā ar 1:2 piekāpjoties Amsterdamas "Ajax" jauniešu komandai.
Dāvis Ikaunieks. Foto: FA Šiauliai

Ikaunieks iesit, kad jau ūdens smeļas mutē, Sorokins atgriežas sākumsastāvā

Lietuvas A līgā futbolā Šauļu komandas zaudējumā (1:2) pret Telšu "Džiūgas" Dāvis Ikaunieks guva vārtus otrā puslaika kompensācijas laika piektajā minūtē.