Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Vaņins nostāv sausā, "Rubin" izgāžas ar Karašausku rezervē

Rolands Eliņš

Vaņins nostāv sausā, "Rubin" izgāžas ar Karašausku rezervē
Andris Vaņins
Foto: sharkfoot.fr

Andris Vaņins nosargājis savus vārtus neskartus un palīdzējis FC "Sion" izcīnīt uzvaru pār Šveices čempionāta pēdējās vietas īpašnieci "Lausanne Sport" (1:0). Pavisam pretējs scenārijs bija "Rubin" spēlē, kurā Artūrs Karašausks palika rezervē, proti, ielaisti seši vārti un smaga sakāve pret "Zenit".

Latvijas izlases vārtsargs Andris Vaniņs, kā jau ierasts, devās "Sion" sākumsastāvā, un mača sākums viņa komandai izvērtās veiksmīgs, jo jau septītajā minūtē tika gūti vārti. Izrādījās, ka šie vārti tā arī paliks vienīgie, jo Vaņins atvairīja visus piecus statistikā uzskaitītos "Lausanne Sport" sitienus, kuri lidoja vārtu rāmī (vēl astoņi sitieni garām vai bloķēti).

"Sion" komandai šī bija septītā uzvara sezonas 28 spēlēs, un šāds sniegums augstāk par devīto vietu Šveices čempionātā atrasties neļauj. "Sion" apsteidz tikai šodien uzvarēto "Lausanne Sport", tiesa, gūtie trīs punkti palīdzējuši atstatumu palielināt līdz septiņiem punktiem. Vēl S"veices čempionātā palikušas astoņas spēļu kārtas.

Savukārt Krievijas Premjerlīgā vārtiem bagāts izvērtās "Zenit" un Artūra Karašauska pārstāvētā "Rubin" mačs. Karašauks gan palika rezervē, taču varbūt labi, ka tā, jo "Rubin" ielaida sešus vārtus un cieta sakāvi ar 2:6. Jau pirmajā puslaikā "Zenit" uzbrucējs Halks realizēja divas pendeles, bet otrajā puslaikā hat-trick savāca Hosē Rondons, kurš iepriekš pārstāvēja Kazaņas komandu. Vienu pendeli realizēja arī "Rubin", taču no sagrāves tas neglāba.

"Zenit" ar šo uzvaru vismaz uz brīdi ir iekārtojies Premjerlīgas līderpozīcijās, bet "Rubin" atrodas desmitajā vietā. Lieki piebilst, ka Kazaņai šī bija smagākā sakāve šajā sezonā Krievijas čempionātā.

Baltkrievijas čempionātā Grodņas "Neman" ar Igoru Tarasovu un Ģirtu Karlsonu ierindā ar 0:1 piekāpās Minskas "Dinamo". Abi Latvijas pārstāvji devās laukumā uz maiņu otrajā puslaikā, kad mača vienīgie vārti jau bija gūti.

Izmantotie resursi:
Чемпионат.com: новости спорта - Чемпионат.com
Live scores, results, fixtures, tables,...

     [+] [-]

, 2014-04-06 23:48, pirms 10 gadiem
Nu re atnāca AVB un Zenit sāk maukt pa īstam ...