Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:118, Did:0, useCase: 3

Rakels neizmanto iespējas dublieros, Zommers joprojām nespēlē

Andrejs Siliņš

Rakels neizmanto iespējas dublieros, Zommers joprojām nespēlē
Deniss Rakels
Foto: Eddie Greville/Getreading.co.uk

Pirmdien spēli Anglijas dublieru čempionātā aizvadīja Deniss Rakels, bet Itālijas trešajā līgā Kristaps Zommers atkal palika malā.

Rakels turpina atgūt formu pēc ilgstošas savainojuma ārstēšanas un šovakar bija "Reading" dublieru sastāvā mačā pret "Liverpool" dublieriem. 31. minūtē pēc Rakela sitiena bumbu vārtsargs raidīja ai laukuma gala līnijas,bet stūra sitiens rezultātu nedeva.

Vēlāk Rakels piedalījās vēl pāris "Reading" uzbrukumos, taču tie noslēdzās bez rezultāta izmaiņām, un 63. minūtē Latvijas uzbrucēju nomainīja. "Reading" piedzīvoja graujošu zaudējumu ar rezultātu 1:5. Vienīgos vārtus guva franču uzbrucējs Žozefs Mendess, kurš, tāpat kā Rakels, cīnās par vietu galvenajā komandā.

24 gadus vecais Rakels jau iepriekš spēlējis pie dublieriem, taču galvenās komandas sastāvā kopš atlabšanas no savainojuma arvien nav atgriezies. "Reading" galvenā komanda atrodas piektajā vietā Čempionātā, bet nākamo cīņu aizvadīs jau rītdien, mājās uzņemot "Newcastle United".

Itālijas C sērijā jeb trešajā līgā grupas vicelīdere "Parma" uzņēma "Forlì", un mačs noslēdzās neizšķirti - 1:1. 20 gadus vecais vārtsargs Kristaps Zommers šosezon aizvadījis 19 mačus, taču pēdējo 30. decembrī. Zommers nav spēlējis pēdējās septiņās spēlēs pēc kārtas. Šovakar pirmo reizi sezonā vārtu drošība tika uzticēta 31 gadu vecajam Davidem Basi.

"Parma" ar 56 punktiem ieņem otro vietu grupā, no līderes Venēcijas atpaliekot par pieciem punktiem. Nākamo maču Parmas komandai jāaizvada svētdien, viesos tiekoties ar "Mantova".

     [+] [-]

, 2017-03-07 10:52, pirms 7 gadiem
Kādam ir info par zommeru? tika nosēdināts jo atnāca jaunais GK cik sapratu, bet jaunais vienkārši izkonkurēja vai arī spēlēja slikti un jaunais GK tika ar mērķi jau iegūts kā viņa aizvietotājs?

     [+] [-]

, 2017-03-07 21:29, pirms 7 gadiem
igors122 rakstīja: Kādam ir info par zommeru? tika nosēdināts jo atnāca jaunais GK cik sapratu, bet jaunais vienkārši izkonkurēja vai arī spēlēja slikti un jaunais GK tika ar mērķi jau iegūts kā viņa aizvietotājs?
neizkonkurēja, vienkārši pieredzējušāks vārtsargs no Serie B